Keita-dobbel sørget for tre poeng

En Vilsvik-suser og en Keita-dobbel sørget for en meget etterlengtet trepoenger mot Vålerenga.

Annonse:

Henrik Pedersen valgte å bygge videre på det positive som ble skapt mot Bodo/Glimt forrige hjemmekamp og ga de samme spillerne tillit fra start med unntak av Morten Sætra som hadde måttet vike plass for vår nye danske sisteskanse Martin Hansen.

Etter fire minutter var det mange som ropte på tilbakespill i det Vålerengas Herolind Shala sentret ballen tilbake til egen keeper innenfor 16-meteren etter å ha blitt utfordret av Moses og Mos, men dommer Tommy Skjerven valgte å vinke spillet videre.

Frem mot halvtimen sto mange av slagene på midtbanen og kampen svingte frem og tilbake uten at noen av lagene klarte å skape de helt store sjansene. Inn mot pause satte derimot Godset opp trykket foran Kristoffer Klaesson i Vålerengas mål.

Uttellingen kom fem minutter før pause i det Strømsgodset fikk hjørnespark. Ballen havnet i beina på Lars Vilsvik som klinket ballen i mål rett utenfor 16-meteren.

Keita i fyr og flamme

Mos måtte ut med skade i pausen. Inn kom Muhamed Keita som ikke brukte mer enn drøye to minutter på å doble ledelsen for Godset med et nydelig raid på godt gammelt Keita-vis.

Vålerenga slo derimot raskt tilbake og reduserte bare tre minutter etter.  

Men så fikk vi på ny se grunnen til at Muhamed Keita er hentet tilbake til Strømsgodset. Etter et godt forarbeid av Moses Mawa ekspederte den hjemvendte sønn enda en ball i nettet bak Vålerengas keeper.

Vålerenga reduserte på nytt etter ti minutter og det ble noen meget spennende sluttminutter, men etter over fem minutter tillagt tid tok endelig dommer Skjerven fløyta i munnen og blåste av. 

Godset tar dermed en meget etterlengtet trepoenger etter en full fortjent seier mot Ronny Deilas menn. 

Nå er flomlyset skrudd på og gutta på jobb. Det er bare å møte opp på stadion fremover! 

Annonse fra Eliteserien: