Keepertalent klar for Godset

G15-landslagskeeper Jørgen Johnsen har signert en treårskontrakt med Strømsgodset.

Annonse:

Jørgen kommer til oss fra FK Tønsberg, og blir en den av rekruttstallen. Han kommer til å hospitere jevnlig med A-laget.

Onsdag hadde han med seg pappa Arild da proffkontrakten på tre år ble signert.

- Jørgen er en veldig spennende keeper og en fin gutt som vi kjenner godt. Han har et veldig stort potensial og går inn under de verdiene vi har i klubben, sier utviklingssjef Haakon Lunov.

Som følge av Godsets gode relasjon til FK Tønsberg har Jørgen har trent med vår utviklingsavdeling i flere perioder i løpet av de siste to årene. Nøtterøy-gutten har også deltatt i internasjonale turneringer som vi har spilt.

I 2016 var Jørgen et fast innslag på G15-landslaget der han spilte fem kamper. Tidligere har han også trent med akademiet til Leicester.

- Jørgen har spilt kamper internasjonalt, både med landslaget og oss, og vist at han har det nivået inne, sier Haakon Lunov, som samtidig skryter veldig av utviklingsfokuset til 15-åringen.

- Jørgen er en type som har en veldig bra inngang til treningshverdagen. Han er rolig og avbalansert utenfor banen, og veldig påskrudd og tilstede når det er trening og kamp, sier Lunov.

Vi ønsker Jørgen Johnsen velkommen til Strømsgodset!

Annonse fra Eliteserien: