Keepertalent forlenger avtalen

Den unge sisteskansen Daniel Skretteberg (18) har forlenget kontrakten med Strømsgodset ut 2021-sesongen.

Annonse:

Det er vel fortjent for Hokksund-gutten som har vært i fin fremgang etter han ble løftet opp som en permanent del av førstelagstroppen. Skretteberg utgjør et ungt keeperteam i Strømsgodset sammen med Viljar Myhra (24) og Morten Sætra (23).

Daniel er i utfordrerposisjon bak de to nevnte og forsøker å ta til seg all læring hver eneste dag under veiledning av keeertrener Anders Rønning.

- Jeg skrev under ny avtale fordi jeg føler at det er riktig å fortsette den sportslige utviklingen min her fremover. Vi har et bra opplegg for oss keepere. I tillegg ønsket jeg å være i nærheten av venner og familie slik situasjonen er nå med alle restriksjoner, sier Skretteberg.

Som 18 år gammel tredjekeeper bak en av ligaens for tiden beste burvoktere er det naturligvis viktig å være tålmodig og fokusere på å hente mest mulig ut av hver eneste trening. Det blir spesielt viktig nå som Team SIF ikke spiller kamper på grunn av Corona-pandemien.

- Daniel tar stadig steg og han har utviklet seg til å bli en mer voksen keepertype etter han begynte å trene regelmessig med A-laget. Nå er det viktig at han fortsette det harde arbeidet og putter alt i potten for å bli en bedre keeper. Vi gleder oss til å følge utviklingen hans videre, sier sportssjef Jostein Flo.

I fjor spilte Daniel 11 kamper for Team SIF i 3. divisjon. Vårsesongen tilbrakte han på utlån i Oslo-klubben Årvoll.

Keepertrener Anders Rønning kommer med følgende vurdering av Daniel:

- Daniel er en solid gutt som jobber hardt gjennom oppturer og nedturer i sin utviklingsprosess. De siste årene har han tatt store steg i posisjonsspillet sitt, som har gjort ham til en stabil skuddstopper. Han har utviklet spillet sitt med beinas og han begynner å bli brukbar med begge bein i frispillingsfasen. I feltarbeidet har han opparbeidet seg større pondus på seniornivå. Daniel har fortsatt mye å lære, men det er godt å se at han har gått fra å være en juniorspiller til å bli profesjonell i treningsarbeidet og livet rundt fotballen.

Strømsgodset gratulerer Daniel Skretteberg med ny kontrakt.

Annonse fra Eliteserien: