Kåret til årets unge spiller

Mangeårig samarbeidspartner Aass Bryggeri har kåret keeperkometen Morten Sætra (21) til årets unge spiller.

Annonse:

For bare halvannen måned siden tok den stillfarne unggutten fra Gulskogen steget frem i rampelyset. Morten leverte en knalldebut i kvartfinalen mot FK Haugesund og bidro sterkt til at Strømsgodset sikret semifinalebillett. Etter å ha holdt nullen i sin første kamp, fulgte han opp med å gjøre det samme i Eliteserie-debuten mot Sarpsborg 08.

Etter dette har ikke Morten Sætra sett seg tilbake.

Unggutten har gjort keeperplassen til sin og nå kåres han altså til årets unge spiller av vår trofaste samarbeidspartner Aass Bryggeri. Før søndagens kamp mot Lillestrøm fikk han utdelt en sjekk på 20.000 kroner av Martine Eftedal fra Aass.

- Dette synes jeg er kjempegøy. Det er hyggelig at folk synes jeg har gjort en god jobb, sier Morten.

Som ektefødt SIF-gutten er det en drøm som går i oppfyllelse når han nå har etablert seg på laget. Det å spille på Marienlyst foran GodsetUnionen er helt spesielt for Morten Sætra. Nå kan det hele krones med norgesmesterskap – og ikke minst skal plassen i Eliteserien sikres.

- Vi skal kjøre på. Alle gutta har trua på at vi kan slå Stabæk. Det gjelder å se mulighetene og være offensive, sier Morten.

Keeperkjempen har knapt gjort en feil siden han spilte seg inn på laget – med unntak av utligningen til Lillestrøm like før slutt. Det var fryktelig tungt for unggutten, men han sto likevel rakrygget og forklarte seg for pressen en halvtime etterpå.

- Det var tungt rett etterpå, men nå går det fint. Sånne ting må man bare bli ferdig med, sier Morten Sætra.

Han prater sjelden med store ord og heller ikke denne gangen. Morten Sætra har føttene godt plantet i bakken. Fokuset er på neste kamp og det som skal gjøre ham til en bedre keeper.

Vi gratulerer Morten med utmerkelsen!

Annonse fra Eliteserien: