Kapteinen reddet poeng mot Start

I en kamp som dessverre ble preget av en skade på Start-målvakt Jonas Deumeland endte det 1-1 mellom Godset og Start på Marienlyst.

Det så lenge ut til å ende med tap og null poeng mot Start i kveld, men en praktscoring fra kaptein Jakob Glesnes sørget for at vi i det minste fikk med oss ett poeng.

Ti minutter før slutt banket midtstopperen til fra godt og vel 30 meter, et hold han har prøvd seg fra tidligere også, men denne gangen lyktes det. Ballen smalt i det lengste hjørnet, og sørget for 1-1.

En scoring som kanskje hadde fortjent å bli en matchvinnerscoring, men slik ble det altså ikke.

Før pause hadde vi et par sjanser på hodestøt fra Marcus Pedersen, i tillegg til et par nesten-sjanser for Kristoffer Tokstad. Selv om det kanskje skulle blitt scoring ut av Marcus sin ene sjanse, føltes det ikke som vi klarte å true Start ordentlig i 1. omgang.

Se høydepunktene her:

Start tok ledelsen

Gjestene hadde heller ikke mange av de største sjansene, men den største av de de fikk ble det uttelling på.

Etter en lang ball i bakrom kom nysignerte Akinyemi alene med Espen Bugge Pettersen. Bugge reddet den første avslutningen, men på returen var Herolind Shala, som flyttet ballen videre til Kevin Kabran. Foran nærmest åpent mål hadde kantspilleren få problemer med å sette inn 1-0 til gjestene.

Vi var noe nærmere i 2. omgang, først da et frispark fra Ulland ble stusset i tverrliggeren, før Ulland selv prøvde lykken fra distanse. Ballen snek seg mot det lengste hjørnet, men Start-keeper Deumeland fikk avverget.

De neste tjue minuttene slet vi med å klare å produsere ordentlige store målsjanser, til tross for et nokså stort press mot Start, men nettopp da kom kapteinen som en reddende engel og banket inn utligningen på vakkert vis.

Skade på Start-målvakten

Den scoringen så ut til å gi oss blod på tann, men i stedet fikk vi et stopp i spillet på nærmere 20 minutter da Start-målvakt Jonas Deumeland gikk i bakken etter å ha kollidert med en medspiller.

Det gjorde at alt ble satt på vent, mens helsepersonell og klubbleger fra begge lag hjalp målvakten. Etter hvert fikk man satt Deumeland på båre, og deretter ut i ambulanse, til applaus fra hele tribunen.

Etter det fikk vi sju tilleggsminutter, uten at noen av lagene klarte å true hverandre stort i denne perioden.

Dermed endte det 1-1 og med poengdeling.