Kapteinen: Må holde tempo i kampen

Mikkel Maigaard Jakobsen gleder seg stort til onsdagens Ælv Classico på Marienlyst stadion. Se intervju med kapteinen her.

Annonse:


Dansken fikk være med på sitt første lokalderby som SIF-spiller i fjor høst. Onsdag kveld gjør han det for første gang som kaptein.

- Dette er en kamp jeg gleder meg veldig til - en kamp som kanskje betyr litt mer enn alle andre kamper. Vi kommer til å gi alt og så håper jeg vi står med tre poeng ettepå, sier 24-åringen.

- Hva blir viktig for å slå MIF?

- Trenerteamet har laget en fantastisk gameplan som vi har trent litt på i dag og så skal vi spillerne komme med den kvaliteten som skal til for å skape sjanser og de sette de sjansene vi får.

- Vi er blitt mye bedre i spillfasen. Det vi mangler litt nå er å bli sterkere i begge felter, for det er der kampene avgjøres.

Mikkel Maigaard er også opptatt av at vi ikke lager for mange frispark og får for mange dødballer i mot som tar tempo og intensitet ut av kampen.

- Det begynner å sitte bedre offensiv og vi begynner å finne spillmønstrene og få mer rytme i det offensive, sier mannen som har scoret på tre straffespark denne sesongen.

Annonse fra Eliteserien: