Kampoversikt uke 25

Her er en oversikt over denne ukas kamper for lagene i Strømsgodset.

Annonse:

Mens sommerpausen er over for A-laget går de øvrige lagene i klubben nå inne i sine siste kamper før de skal ha sommerferie. 

Damelaget åpner uka med bortekamp mot Kongsberg i kveld, før de møter Hei på Marienlyst på fredag i sin siste kamp for vårsesongen. Etter åtte kamper ligger vi på 2. plass i 3. divisjon, tre poeng bak fredagens motstander, som har full pott. Med andre ord går vi opp på tabelltopp til ferien med seier i vårsesongens to siste kamper.

Billett til fredagens kamp kan kjøpes her, mens sesongkort til damelagets kamper denne sesongen kan kjøpes her. Begge deler er forøvrig utelukkende for å støtte damelaget, og det er ikke krav om billett for å se kampene.

Tirsdag spiller gatelaget kamp mot Fram Larvik i Framparken, mens det onsdag er duket for ny cupkamp for A-laget. Etter 4-0-seier borte mot Hønefoss i første runde venter nå Gjøvik-Lyn, som slo Raufoss etter straffer i første runde.

Billett til cupkampen kjøpes her.

Torsdag skal så G16-laget spille 3. runde i NM mot Urædd på Marienlyst, etter å ha slått Vigør 5-2 i første runde og Mandalskameratene 7-1 i andre runde. 

Ukas siste kamp er for A-laget, der serieleder Lillestrøm kommer på besøk. Vi gleder oss til å arrangere hjemmekamp i Eliteserien igjen, og håper flest mulig tar turen til Gamle gress!

Billett til kampen mot Lillestrøm kjøpes her.

Slik spilles kampene:

Kongsberg - Strømsgodset
3. div Kvinner BVT
Mandag 19:30
Idrettsparken kunstgress

Fram Larvik - Strømsgodset
Østlandsligaen
Tirsdag 12:00
Framparken

Gjøvik-Lyn - Strømsgodset
Cupen
Onsdag 18:00
Gjøvik stadion
Billetter

Strømsgodset - Urædd
NM G16 Telenor Cup
Torsdag 20:00
Marienlyst stadion

Strømsgodset - Hei
3. div Kvinner BVT
Fredag 19:00
Marienlyst stadion
Billetter

Strømsgodset - Lillestrøm
Eliteserien
Søndag 18:00
Marienlyst stadion
Billetter

Annonse fra Eliteserien: