Kamper i uke 20

Her er denne ukas kamper i Strømsgodset Toppfotball.

Mandag: Kråkerøy - Strømsgodset 2 (3. divisjon)

Uka starter med kamp for Team SIF, som i kveld gjester Kråkerøy på Fredrikstad stadion. Kråkerøy står med seks poeng på de fire første kampene, mens vi står med tre, etter 5-0-seieren over Selbak i forrige runde.

Avspark på Fredrikstad stadion er klokka 19:00.

Onsdag: Molde - Strømsgodset (Eliteserien)

På onsdag er det så duket for ny kamp i Eliteserien, når A-laget gjester Molde 16. mai. Der bør det være to revansjesugne lag, som begge tapte 1-2 på hjemmebane i går. Vi mot Sarpsborg, og Molde mot Bodø/Glimt.

Avspark på Aker stadion er klokka 18:00.

Lørdag Strømsgodset - Odd (Nasjonal G16)

På lørdag er det G16-kamp når vi får besøk av Odd i nasjonal serie. Odd står med tre tap på de tre første kampene etter 0-3 mot Vålerenga (hjemme), 1-3 mot Sarpsborg (hjemme) og 2-3 mot Sandefjord (borte). Vi står med en seier og to tap.

Avspark på Marienlyst er klokka 15:00.

Lørdag: Strømsgodset 2 - Bjørnevatn (3. divisjon)

Like etterpå er det ny kamp samme sted når Team SIF tar i mot Bjørnevatn til ny kamp i 3. divisjon. Bjørnevatn står med sju poeng på de fem første kampene.

Avspark på Marienlyst er klokka 18:00.

Søndag: Åsane - Strømsgodset (Nasjonal G18)

Uka avsluttes med bortekamp for G18-laget i nasjonal serie. Åsane har fire seire og to tap på de seks første, mens vi står med tre seire og tre tap etter 3-0-seieren over daværende serieleder Tromsø sist.

Avspark på Myrdal stadion er klokka 13:30.

Annonse fra Eliteserien: