Kamper i uke 16

Denne uka byr blant annet på serieåpning i 3. divisjon og cupfest mot Vestfossen.

Mandag: Lillestrøm 2 - Strømsgodset 2 (3. divisjon)

I kveld er det serieåpning for rekruttlaget når rekruttene til Lillestrøm står på motsatt banehalvdel i LSK-hallen.

Vi kommer tilbake med lagoppstillingen senere i dag.

Avspark i LSK-hallen er klokka 19:00. Drammens Tidende sender kampen. Kampen kan også følges på vår splitter nye Twitter-konto for utviklingsavdelingen her.

Onsdag: Vestfossen - Strømsgodset (Cupen)

På onsdag er det så duket for cupfest når vi møter Vestfossen i 1. runde i cupen. Kampen er flyttet til Isachsen stadion, så det er også fine tilskuerfasiliteter for de som ønsker å ta turen.

Vestfossen kommer fra et 1-4-tap hjemme mot Valdres i sin serieåpning i 3. divisjon. I NM-kvalifiseringen har de slått Hallingdl 6-0 på hjemmebane og Skedsmo 2-1 på bortebane.

Avspark på Isachsen stadion er klokka 18:00.

Søndag: Strømsgodset - Start (nasjonal G18)

Noen timer før A-laget skal i aksjon i Eliteserien igjen på søndag skal G18-laget så spille sin sjette kamp i nasjonal serie. Etter 3-2-tap borte mot Sandefjord i går (mål av Johannes Dahlby og Ilmi Sulimani) jakter unggutta sin tredje strake hjemmeseier når Start kommer på besøk.

Start ligger før kampen med sju poeng på sine første fire kamper, etter seire mot Florø og Viking (begge 3-1), uavgjort mot Kristiansund (1-1) og tap mot Sandefjord (1-2).

Avspark på Marienlyst stadion er klokka 15:00.

Søndag: Haugesund - Strømsgodset (Eliteserien)

Til slutt venter Haugesund borte i den sjette serierunde i Eliteserien. Etter 3-0-seier over Odd kommer vi inn i kampen med god selvtillit.

Haugesund står med sin del med sju poeng på de fem første kampene. Etter to borteseire mot Odd (2-1) og Bodø/Glimt (3-0) kom sesongens første bortetap mot Ranheim (4-2) i går. I de to hjemmekampene har de tatt ett poeng på to kamper, mot Molde (0-1) og Sarpsborg 08 (1-1).

Avspark på Haugesund stadion er klokka 18:00.

Annonse fra Eliteserien: