Kampdag: VIF - SIF

Les deg opp foran kveldens kamp og se hvilke spillere som er med i kamptroppen mot Vålerenga her.

Annonse:

Neste helg tar vi imot Tromsø hjemme på Marienlyst til årets tredje siste hjemmekamp. Kjøp din billett til kampen her.

815x315.jpg

Kjøp billetter til bortefeltet til kveldens kamp her. 

Vi har nå kommet til sesongens fjerde siste bortekamp, og vi reiser inn til hovedstaden for å møte Vålerenga på Intility Arena. 

Det har vært en tøff bortearena for oss de siste årene. De tre siste sesongene har vi gått både poengløse og målløse av banen, mens vårt første oppgjør der i 2018 var en helt annen opplevelse. Etter scoringer fra Marcus Pedersen (2), Tokmac Nguen og Herman Stengel vant vi den gangen 4-1.

I det motsatte oppgjøret i årets sesong vant vi 3-2 på Marienlyst, i en fantastisk mai måned. Det etter å ha scoret tre mål på fire magiske minutter i den første omgangen. Gjenopplev den herlige seieren gjennom høydepunktene her.


Den siste uka har flere av våre spillere vært på landslagsoppdrag. Johan Hove og Halldor Stenevik deltok på U21-landslagets samling i Spania, mens Team SIF-kaptein Eirik Blikstad har vært med på G18-landslagets forberedelser til EM-kvalifisering i november og G16-kaptein Fredrik Ardraa var med da G16-landslaget tok seg til finale i Syrenka Cup.

Få med deg hele oppsummeringen av landslagsperioden for våre spillere i lenken til høyre.

Kveldens motstander

Etter en meget tøff start på sesongen har Dag-Eilev Fagermo og Vålerenga virkelig fått orden på sakene den siste tiden, og står nå med ni seire på de siste elleve kampene.

Etter tolv serierunder lå de på kvalifiseringsplass med kun elleve poeng - mens de nå elleve kamper senere befinner seg på 5. plass, henholdsvis tre poeng bak Glimt på 4. plass og fire poeng bak Rosenborg på 3. plass.

På hjemmebane har det blitt åtte seire, ett uavgjort og to tap, og de står med seks hjemmeseire på rad foran kveldens kamp. Det er med andre ord et lag i meget god form som står på motsatt banehalvdel i kveld.

I deres forrige kamp ble det 4-0-seier over Sandefjord etter scoringer fra Amor Layouni (2), Tobias Christensen og Jacob Dicko Eng.

Vålerenga startet kampen med følgende lag (4-3-3): Magnus Sjøeng - Vegar Eggen Hedenstad, Jonatan Tollås Nation, Fredrik Oldrup Jensen, Simen Juklerød - Tobias Christensen, Odin Thiago Holm, Petter Strand - Amor Layouni, Torgeir Børven, Osame Sahraoui.

Troppen

1. Viljar Røsholt Myhra
40. Morten Sætra

3. Sondre Fosnæss Hanssen
4. Thomas Grøgaard
5. Niklas Gunnarsson
30. Fabian Holst-Larsen
71. Gustav Valsvik
82. Eirik Blikstad

6. Ipalibo Jack
8. Johan Hove
10. Herman Stengel
18. Ernest Boahene
20. Emmanuel Danso
43. Jonas Therkelsen
55. Marko Farji

7. Halldor Stenevik
9. Fred Friday
19. Jonatan Braut Brunes
84. Ole Enersen

Ari Leifsson, Lars Vilsvik, Kreshnik Krasniqi, Tobias Gulliksen, Kristoffer Tokstad og Albert Thorsen er utilgjengelig på grunn av skader.

Vålerenga - Strømsgodset har avspark 18:00 og sendes på discovery+ og Eurosport Norge.

Annonse fra Eliteserien: