Kampdag: Tromsø - Godset

Les deg opp foran kveldens kamp og se hvilke spillere som er med til Tromsø her.

Vi gleder oss til ny hjemmekamp på Marienlyst når Aalesund kommer på besøk på søndag. Kjøp billett til kampen her.

Allerede fire dager etter forrige bortekamp er det klart for en ny en. Etter å ha levert en god bortekamp den første timen mot Sandefjord sist tok vi ledelsen ved Johan Hove, men i en periode der vår prestasjon falt snudde hjemmelaget kampen med to scoringer på tolv minutter.

Vi slo imidlertid tilbake, og på overtid satte Herman Stengel inn utlignet og sørget for både ett poeng hjem til Drammen og positivitet inn mot kveldens kamp i Tromsø.

Se høydepunktene fra Sandefjord-kampen her.

Kveldens motstander

Foran den 20. kampen denne sesongen befinner Tromsø seg på 8. plass plassen bak oss, riktignok med en luke på fem poeng. De kommer dermed til å beholde den tabellplasseringen uavhengig av kveldens kamp i det vi går inn i sesongens siste tredjedel.

Vi vil med andre ord heller ikke falle på tabellen - men kan klatre opp på 6. plass dersom vi får et bedre resultat i kveld enn det Viking får i sin bortekamp mot Kristiansund.

Mens Tromsø står uten seier på ti bortekamper (seks uavgjort og fire tap) står de med kun ett tap hjemme på Alfheim. På sine ni hjemmekamper har de notert seg for 18 poeng, med fem seire og tre uavgjort.

Forrige hjemmekamp var senest på søndag, da de slo Rosenborg etter underholdende 90 minutter - og avgjorde kampen på overtid. TIL ledet 2-0 allerede etter drøye kvarteret, men gjestene fra Trondheim snudde kampen til 2-3 i løpet av de neste tjue.

Tromsø utlignet så like etter pause, før August Mikkelsen ble matchvinner med sin overtidsscoring.

Tromsø startet kampen med følgende lag (3-5-2): Jakob Haugaard - Casper Øyvann, Christophe Psyché, Anders Jenssen - Niklas Westerlund, Sakarias Opsahl, Ruben Yttergård Jenssen, Eric Kitolano, Waren Kamanzi - August Mikkelsen, Lasse Nordås.

Både Ruben Yttergård Jenssen og Eric Kitolano, lagets toppscorer med seks mål, pådro seg gult kort i kampen og må dermed sone karantene for fire gule kort i kveldens kamp.

Troppen til kampen

Tirsdag ettermiddag satte spillertroppen seg på bussen i retning Gardermoen, og deretter på flyet nordover. Lars Vilsvik og Ari Leifsson er fortsatt ikke helt klare, og er derfor igjen hjemme, men de er begge i fin fremgang, og vi håper å ha duoen tilbake i løpet av kort tid. Ole Enersen er også utilgjengelig grunnet skade.