Kampdag: SIF - ODD

Les deg opp foran kveldens kamp på Marienlyst og se hvilke spillere som er i troppen her.

Annonse:

Kjøp billett til kampen her.

Foran kveldens kamp mot Odd har vi utfordret de to tidligere Odd-spillerne Viljar Røsholt Myhra og Thomas Grøgaard til en uhøytidelig quiz - om nettopp spillere som har representert begge klubber. Vi får også en sterk bonusopptreden fra tredjemann i troppen med fortid i Odd, Niklas Gunnarsson.

Se hvem som gikk seirende ut her.

Etter fire seire på rad hjemme på Gamle gress ser vi nå frem til en ny hjemmekamp. Denne gangen er det Odd som står på motsatt banehalvdel.

Odd har hatt en varierende sesong, men har virkelig vist toppnivået sitt i de siste kampene. Etter å ha gått på fire tap på rad i april og mai står de nå med tre seire på de fire siste kampene. De kommer nå fra en 3-2-seier hjemme mot Bodø/Glimt, og i sin forrige bortekamp slo de Vålerenga 1-0.

Det gjør at telemarkingene i skrivende stund befinner seg på 9. plass med sine 18 poeng (seks seire og sju tap), og har to poeng opp til oss på 4. plass. 

Vår tabellplassering er mye takket være vår meget gode hjemmeform. Alle våre fire siste hjemmekamper, mot Rosenborg, Vålerenga, Viking og serieleder Lillestrøm, har endt med tre scoringer og tre poeng.

Tre scoringer og tre poeng ble det også da Odd ble slått 3-0 på Marienlyst i fjor sommer. Se høydepunktene fra fjorårets oppgjør her.


Vi har tatt en prat med hovedtrener Håkon Wibe-Lund om morgendagens hjemmekamp mot Odd – og ikke minst om duellen mot en trener han kjenner godt og har jobbet tett med over lengre tid, nemlig Odd-trener «Paco».

Se intervjuet med Håkon her.

Følgende spillere er i dagens kamptropp:

1. Viljar Myhra
40. Morten Sætra

2. Ari Leifsson
3. Sondre Fosnæss Hanssen
4. Thomas Grøgaard
5. Niklas Gunnarsson
18. Ernest Boahene
26. Lars Vilsvik
71. Gustav Valsvik

8. Johan Hove
10. Herman Stengel
17. Tobias Gulliksen
43. Jonas Therkelsen
47. Andreas Skjold
84. Ole Enersen

7. Halldor Stenevik
9. Fred Friday
11. Kristoffer Tokstad
66. Albert Thorsen
88. Lars-Jørgen Salvesen

Strømsgodset - Odd har avspark 18:00 og sendes på discovery+ og Eurosport Norge.

Men kamp er alltid best på stadion.

Kjøp billett her.

Annonse fra Eliteserien: