Kampdag: SIF - LSK

Les deg opp foran kveldens kamp på Marienlyst og se hvilke spillere som er i troppen her.

Annonse:

Kjøp billett til kampen her.


Endelig er det klart for hjemmekamp igjen. Etter hjemmeseire på rekke og rad mot Rosenborg, Vålerenga og Viking i mai er det nå serieleder Lillestrøm som står for tur. 

Lillestrøm har plukket imponerende 27 av 33 mulige poeng så langt denne sesongen, og er ubeseiret 11 spilte kamper - og det passer jo oss fint, for er det noe vi elsker, så er det å møte gode lag på Gamle gress.

Og på Gamle gress er vi faktisk ubeseiret mot Lillestrøm på de siste tolv kampene. Vi må helt tilbake til 2009 for å finne siste LSK-seier på Marienlyst. Siden den gang har det blitt ni hjemmeseire og tre uavgjort når lagene har møttes i Drammen.

Fjorårets oppgjør, lagens serieåpning på selveste 16. mai, endte med 3-1-seier. Den kampen huskes nok for de fleste aller best for Fred Fridays vanvittige solomål i sluttminuttene.

Se høydepunktene fra fjorårets serieåpning her.


Her er dagens kamptropp:

1. Viljar Myhra
40. Morten Sætra

2. Ari Leifsson
3. Sondre Fosnæss Hanssen
4. Thomas Grøgaard
5. Niklas Gunnarsson
18. Ernest Boahene
26. Lars Vilsvik
71. Gustav Valsvik

6. Ipalibo Jack
8. Johan Hove
10. Herman Stengel
17. Tobias Gulliksen
43. Jonas Therkelsen
84. Ole Enersen

9. Fred Friday
11. Kristoffer Tokstad
66. Albert Thorsen
88. Lars-Jørgen Salvesen

Halldor Stenevik er utilgjengelig grunnet skulderskaden han pådro seg på slutten av kampen mot Sarpsborg 08 forrige helg. Kantspilleren er i opptrening ute på feltet, men er ute av spill i 2-6 uker. Vi ønsker Halldor god bedring og håper å se han tilbake i aksjon så fort som mulig.

Strømsgodset - Lillestrøm har avspark 18:00 og sendes på discovery+ og Eurosport Pluss 3.

Annonse fra Eliteserien: