Kampdag: SIF - FKH

Det er klart for årets nest siste hjemmekamp. Les deg opp foran kampen og se hvem som er i troppen mot Haugesund her.

Annonse:

Kjøp billett til kveldens kamp her.

815x315.jpg

Etter en god første halvdel på sesongen har poengfangsten vært lavere den siste tiden, men etter 1-1 mot HamKam forrige helg ble eliteserieplassen i 2023 formelt sikret med tre runder igjen av sesongen. Dette blir vår 17. strake sesong på øverste nivå, og det gjør at vi fortsatt er den tredje lengstværende klubben i Eliteserien, bak Rosenborg og Vålerenga. 

Nå er imidlertid fokuset å presse ut tre gode prestasjoner før Eliteserien 2022 avsluttes for å få en høyest mulig tabellplassering. Først ut er kveldens hjemmekamp mot Haugesund.

Til denne kampen har vi invitert hele Fjell på kamp. Blant annet tok vi med oss Kreshnik Krasniqi til Galterud skole. Se hvordan det gikk her.

Kveldens motstander

Med tre runder igjen av sesongen befinner FK Haugesund seg på samme poengsum som oss - og rett bak oss på tabellen. Begge lag har tatt 33 poeng på de 27 kampene som er spilt, mens vi har hakket bedre målforskjell.

På bortebane denne sesongen har Haugesund tatt tre seire, spilt tre uavgjort og tapt sju kamper.

Det motsatte oppgjøret ble spilt i årets tredje serierunde, og vår første seier for sesongen, da vi vant 1-0 i Haugesund etter scoring fra Lars-Jørgen Salvesen. 

På de ti siste kampene står Haugesund med fire seire, to uavgjort og fire tap. Deres forrige kamp var et 0-1-tap hjemme mot Lillestrøm. 

Mot LSK stilte de med følgende lag (5-4-1): Egil Selvik - Peter Therkildsen, Anders Bertelsen, Kevin Krygård, Søren Reese, Thore Pedersen - Mads Sande, Magnus Christensen, Christos Zafeiris, Julius Eskesen - Martin Samuelsen.

Troppen

20 spillere er i troppen til dagens kamp, og det er gledelig å se at Tobias Fjeld Gulliksen er tilbake fra skade. Vi gleder oss til å se 19-åringen fra Konnerud tilbake på banen. Samtidig noterer vi også at Andreas Skjold, en annen 19-åring fra Konnerud, er med i sin tredje eliteserietropp denne sesongen etter gode prestasjoner for Team SIF den siste tiden.

NTB_UGMrAahdySI.jpg

Her er troppen:

1. Viljar Røsholt Myhra
40. Morten Sætra

4. Thomas Grøgaard
5. Niklas Gunnarsson
26. Lars Vilsvik
30. Fabian Holst-Larsen
71. Gustav Valsvik
82. Eirik Blikstad

8. Johan Hove
10. Herman Stengel
17. Tobias Gulliksen
18. Ernest Boahene
20. Emmanuel Danso
43. Jonas Therkelsen
47. Andreas Skjold

7. Halldor Stenevik
9. Fred Friday
19. Jonatan Braut Brunes
66. Albert Thorsen
84. Ole Enersen

Ari Leifsson, Sondre Fosnæss Hanssen, Ipalibo Jack, Kreshnik Krasniqi, Kristoffer Tokstad og Aleksander Stenseth er utilgjengelige på grunn av skader.

Strømsgodset - Haugesund har avspark 18:00 og sendes på discovery+ og Eurosport Norge.

Annonse fra Eliteserien: