Kampdag: Sarpsborg 08 - Godset

Eliteserien er endelig tilbake - og vi åpner helgens runde med bortekamp i Sarpsborg. Les deg opp foran dagens kamp og se hvilke spillere som er med i troppen her.

Annonse:

Kjøp billett til bortefeltet her.

Etter noen uker med landslagsfotball, og dermed sommerferie for Eliteserien, er Eliteserien nå tilbake og klar for å rulle videre. 

Vi gleder oss stort til å komme i gang igjen, og forhåpentligvis bygge videre på den fantastiske formen vi viste i mai, der vi tok 14 poeng på seks tøffe kamper. Det gjorde at vi avsluttet vårsesongen på 4. plass, med en tredjedel av kampene i årets sesong ferdigspilt.

Dagens motstander befinner seg på 7. plass, fire poeng bak oss med én kamp mindre spilt. Også de fikk en positiv avslutning på vårsesongen da de slo Jerv 5-0 på bortebane, men gikk før det på tre strake tap mot Lillestrøm, Aalesund og Molde.

I går arrangerte vi Åpen Dag på Marienlyst, og mens aktivitetene rullet og gikk på Marienlyst slo vi av en prat med assistenttrener Darren Arnott. Se intervjuet her.


Lars-Jørgen Salvesen var naturlig nok en populær mann blant barna på Marienlyst. Se intervju med spissen foran dagens møte med gamleklubben her.


Troppen til kveldens kamp:

1. Viljar Røsholt Myhra
40. Morten Sætra

2. Ari Leifsson
4. Thomas Grøgaard
5. Niklas Gunnarsson
18. Ernest Boahene
26. Lars Vilsvik
71. Gustav Valsvik

6. Ipalibo Jack
8. Johan Hove
10. Herman Stengel
17. Tobias Gulliksen
55. Marko Farji
84. Ole Enersen

7. Halldor Stenevik
9. Fred Friday
11. Kristoffer Tokstad
66. Albert Thorsen
88. Lars-Jørgen Salvesen

Sarpsborg 08 - Strømsgodset har avspark 16:00 og sendes på discovery+ og Eurosport Norge.

Annonse fra Eliteserien: