Kampdag: Molde - SIF

Les deg opp foran dagens kamp og se hvilke spillere som er med til rosenes by her.

I dag er det klart for vårt tredje møte med Molde i 2022. I tillegg til det motsatte eliteserieoppgjøret, som var vår første hjemmekamp for sesongen, spilte vi i begynnelsen av april semifinale i cupen på Aker Stadion.

Vi var lenge med i den kampen, men etter tre Molde-scoringer i den andre omgangen gikk hjemmelaget videre til cupfinalen, der de senere slo regjerende seriemester Bodø/Glimt.

I seriekampen på Marienlyst fire dager senere tok vi ledelsen ved Fred Friday like før pause, men også denne gangen scoret Molde tre mål i den andre omgangen. De påførte oss dermed vårt første av det som kun er to tap på hjemmebane så langt denne sesongen.

På bortebane har det blitt to seire, to uavgjort og tre tap med totalt 7-9 i målforskjell denne sesongen. Vi har levert flere gode bortekamper, og dersom vi ser bort ifra bortekampen mot Sarpsborg 08 har det kun blitt fire baklengs på de øvrige seks bortekampene.

Nå venter likevel en meget tøff bortekamp borte mot serieleder Molde. Blåtrøyene har hatt en god første halvdel av sesongen, og har plukket 36 poeng på de første 16 kampene - i tillegg til at de i mai altså kunne løfte troféet på Ullevaal som Norgesmestere.

Vi tok en prat med Halldor Stenevik før avreise til Molde.