Kampdag: Godset - Tromsø

Det er klart for årets tredje siste hjemmekamp. Les deg opp foran kampen og se hvem som er i troppen mot Tromsø her.

Annonse:

Kjøp billett til kveldens kamp her.

NB: Kampstart 17:00

815x315.jpg

Det har stanget litt den siste perioden, men med seks kamper igjen av sesongen er vi fortsatt i rute til å sikre vår beste tabellplassering siden 2017 - og med seier i dag kan vi klatre opp på, eller i det minste for alvor være i kampen om, 6. plass.

Og hjemmeformen vår er fortsatt sterk. Etter 4-1-seieren over Kristiansund i forrige hjemmekamp har vi nå sju seire, to uavgjort og kun ett tap på de siste ti kampene hjemme på Marienlyst - og med høstmørke og flomlys har vi hatt mange fine kvelder på Gamle gress tidligere.

Se høydepunktene fra 4-1-seieren over KBK i forrige hjemmekamp her.


Kveldens motstander

Etter 24 serierunder befinner Tromsø seg én plass og ett poeng bak oss på tabellen. Sju seire, ti uavgjort og sju tap har ført til 31 poeng og 10. plass på tabellen.

Samtlige trepoengere har blitt plukket hjemme på Alfheim. På bortebane har de ikke vunnet denne sesongen, men står også med kun fem tap. Sju av deres tolv bortekamper har endt uavgjort.

I forrige kamp ble det 0-1-tap hjemme mot Molde. Før det spilte de 2-2 borte mot Viking og slo Bodø/Glimt 3-2 på hjemmebane.

Tromsø startet kampen med følgende lag i forrige kamp (5-3-2): Jakob Haugaard - Warren Kamanzi, Anders Jenssen, Christophe Psyché, Kent-Are Antonsen, Lasse Nilsen - Eric Kitolano, Sakarias Opsahl, Ruben Yttergård Jenssen - August Mikkelsen, Lasse Nordås.

Eric Kitolano er lagets toppscorer denne sesongen med åtte fulltreffere.

Alle som kommer på kampen mot Tromsø er med i trekningen av et eksemplar FIFA 23 Strømsgodset Edition. Kjøp billett her.

Vi utfordret Jonatan Braut Brunes og Kreshnik Krasniqi til å vurdere både sine egne og lagkameratenes ratinger på FIFA 23. Se hvordan det gikk her.

Troppen

1. Viljar Røsholt Myhra
40. Morten Sætra

3. Sondre Fosnæss Hanssen
4. Thomas Grøgaard
5. Niklas Gunnarsson
26. Lars Vilsvik
30. Fabian Holst-Larsen
71. Gustav Valsvik
82. Eirik Blikstad

6. Ipalibo Jack
8. Johan Hove
10. Herman Stengel
20. Emmanuel Danso
43. Jonas Therkelsen
55. Marko Farji

7. Halldor Stenevik
9. Fred Friday
19. Jonatan Braut Brunes
84. Ole Enersen

Ari Leifsson, Ernest Boahene, Kreshnik Krasniqi, Tobias Gulliksen, Kristoffer Tokstad, Aleksander Stenseth og Albert Thorsen er utilgjengelige på grunn av skader.

Strømsgodset - Tromsø har avspark 17:00 og sendes på discovery+ og Eurosport Pluss 3.

Annonse fra Eliteserien: