Kampdag: Glimt - SIF

Kampene fortsetter å komme tett i mai, og i kveld venter Bodø/Glimt på Aspmyra. Les deg opp foran kampen her.

Annonse:

En allerede meget solid mai måned ble enda bedre på søndag, da vi slo Vålerenga 3-2 og sørget for vår fjerde seier på fem kamper i mai. Det har rett og slett vært en svært god måned for Strømsgodset, til tross for at mange nok var nervøse etter braktapet for Sandefjord og de tøffe kampene som ventet.

Men det er tross alt slik Strømsgodset er, og man vet sjelden hva som kommer. Med ti av tolv poeng etter Viking og Kristisansund borte, samt Rosenborg og Vålerenga hjemme og ikke minst tre kamper uten tap, med null baklengsmål, på bortebane så reiser vi definitivt til Aspmyra med selvtillit. Noen kan vel mene at det er på grensen til naivt etter fjorårets 7-2-tap mot seriemesteren, men selvtilliten og troa kan ingen ta fra oss.

For seiersvante Bodø/Glimt har den siste tiden vært noe tøffere, og de to siste kampene på Aspmyra, mot Lillestrøm og erkerival Tromsø, har begge endt 1-1. På søndag slo de imidlertid tilbake med 4-1-seier borte mot FK Haugesund.

Etter de siste rundene er det ett poeng som skiller lagene foran kveldens kamp. Vi ligger foran kveldens runde på 4. plass med 13 poeng, mens Glimt ligger på 5. plass med 12 poeng.

Se høydepunktene fra 3-2-seieren over Vålerenga på søndag her.


Troppen som har reist til Bodø:

1. Viljar Røsholt Myhra
40. Morten Sætra

2. Ari Leifsson
4. Thomas Grøgaard
5. Niklas Gunnarsson
18. Ernest Boahene
26. Lars Vilsvik
71. Gustav Valsvik

8. Johan Hove
10. Herman Stengel
17. Tobias Gulliksen
84. Ole Enersen
92. Kreshnik Krasniqi

7. Halldor Stenevik
9. Fred Friday
11. Kristoffer Tokstad
88. Lars-Jørgen Salvesen

Bodø/Glimt - Strømsgodset har avspark 18:00 og sendes på discovery+ og Eurosport Norge.

Annonse fra Eliteserien: