Kampdag: AaFK - SIF

Les deg opp foran kveldens kamp mot Aalesund her og se hvilke spillere som er med til Jugendbyen her.

Annonse:

Aalesund - Strømsgodset har avspark 18:00 og sendes på discovery+ og Eurosport Pluss 3.

Etter en tøff retur fra sommerpausen med 5-1-tap borte mot Sarpsborg 08 og ut i 2. runde i cupen slo vi som så ofte før hardt tilbake forrige helg. Serieleder Lillestrøm kom til Marienlyst uten tap på sine første elleve kamper denne sesongen, men etter scoringer fra Ipalibo Jack, Kristoffer Tokstad og Lars-Jørgen Salvesen slo vi romerikingene hele 3-0.

Se høydepunktene fra kampen her.


Det gjør at vi i skrivende stud befinner oss på 4. plass på tabellen. Fire poeng og fem plasser bak oss finner vi kveldens motstander Aalesund.

Tangotrøyene står med 16 poeng på sine tolv kamper, og har allerede fem poeng mer enn de hadde hele sesongen sist gang de var i Eliteserien. På hjemmebane har de så langt tatt to seire, spilt to uavgjort og tapt én kamp. 

Siden 2002 har vi spilt 15 bortekamper mot Aalesund, og faktisk har kun to av disse endt med seier. Den første var i gullsesongen 2013, der Péter Kovács ble matchvinner, mens den andre var vårt siste oppgjør der frem til i dag, da vi vant 4-1 i nest siste serierunde i 2020. Den gangen tegnet både Johan Hove, Lars-Jørgen Salvesen og Lars Vilsvik, samt Duplexe Tchamba, seg på scoringslista.

Her er troppen til kveldens kamp:

1. Viljar Myhra
40. Morten Sætra

2. Ari Leifsson
4. Thomas Grøgaard
5. Niklas Gunnarsson
18. Ernest Boahene
26. Lars Vilsvik
71. Gustav Valsvik

6. Ipalibo Jack
8. Johan Hove
10. Herman Stengel
17. Tobias Gulliksen
84. Ole Enersen

7. Halldor Stenevik
9. Fred Friday
11. Kristoffer Tokstad
88. Lars-Jørgen Salvesen

Annonse fra Eliteserien: