Jubler for nytt kunstgress

Torsdag hadde Godset-gutta den aller første treningen på det nye kunstgresset – et dekke som helt åpenbart falt i smak.

Annonse:

Spillerne virket tilfreds allerede i det du tuslet utpå banen og det inntrykket ble raskt bekreftet i det de kom i gang med balløvelsene. Litt tilvenning er det alltid med nytt dekke, men det er liten tvil om at spillerne er glad for det nye underlaget som er levert av lokalt baserte Pro Turf AS.

- Det er godt å få nytt og bedre dekke. Ballen kommer til å gå mye fortene her ute. Helt nydelig, sier kaptein Jakob Glesnes.

- Slik vi ønsker å spille med ball raskt i lengderetning er det kjempepositivt med nytt kunstgress, sier han videre.

Muhamed Keita bifaller kapteinens uttalelser. Etter fem og en halv sesong var det utvilsomt dags for å bytte. Det er liten tvil om at det har lugget en stund på det gamle kunstgresset.

- Det kommer til å gå enda fortere her ute fordi det ikke er like hardt og ballen flyter bedre på dette kunstgresset. Vi fikk også en del slitasjeskader på det gamle dekket, så vi er veldig glad for at det er byttet og at vi kan få flere folk tilbake i trening, sier kantspilleren.

Herman Stengel var henrykt etter første økt på siste generasjon kunstgress.

- Det er stor forskjell og det skal det jo også være. Vi gleder oss til å trene og spille på denne banen fremover. Jeg tror også det vil være en fordel for oss med tanke på spillestilen vår, sier Hokksund-gutten.

Første kamp på nytt dekke blir mot Molde lørdag 22. juni klokken 18.00.

Annonse fra Eliteserien: