_BEH2215Lars Vilsvik

Her blir jubilanten hyllet

Lars Vilsvik feiret 30-årsdagen med et antrekk laget spesielt for anledningen. Etter treningen snakket han med Godset Media om lørdagens oppgjør mot Sandefjord.

Annonse:

Klubblegenden Lars Vilsvik, som er inne i sin niende sesong i klubben, fylte i dag 30 år. Det ble feiret med at jubilanten trente i en egen drakt for anledningen, med 30 år på ryggen – et påfunn selvfølgelig signert av materialforvalter Roy-Inge Valø.

Lars Vilsvik i strålende humør på torsdagens økt.
Lars Vilsvik i strålende humør på torsdagens økt.

En betydningsfull dag til tross, så er det ikke bare det som må diskuteres denne torsdagen. Om to dager møter vi Sandefjord på bortebane til en ny viktig kamp i jakten på overlevelse i Eliteserien.

– Det blir en tøff kamp, som alle de andre kampene nå mot slutten. Sandefjord har vært ganske bra i det siste, så det er ikke bare å dra dit og hente med seg poeng, sier den etter hvert rutinerte sidebacken, som poengterer at lørdagens motstander til tross for tabellposisjonen står med fem kamper uten tap og kun ett tap de siste ni.

– Forsvarer oss mer som et lag

For vår del har det også vært bedring i de siste kampene, og etter en periode der «alt» gikk inn har vi klart å stramme inn defensivt. De tre siste kampene har vi kun sluppet inn ett mål.

– Det har blitt bedre. Vi forsvarer oss mer som et lag, og mindre én og én. Det har kanskje gått litt utover det offensive, så det har vi jobbet litt med de siste to ukene. Nå håper vi at vi får en kombinasjon av det til helgen. Det handler om å tette igjen bak og sette sjansene vi får, sier Lars.

På lørdag møter vi gamle kjente i Marius Høibråten og Pontus Engblom, samt Stian Ringstad på utlån fra oss, men vi møter også et noe utradisjonelt lag – med en ulik spillestil enn de fleste andre norske lag.

– Det blir spennende å se. De har mye folk sentralt, og er gode i presset sitt, og gode til å variere press. Vi må spille oss ut av det første presset, og hvis vi klarer det åpner det seg mye rom der vi kan angripe, mener Lars Vilsvik.

Se hele intervjuet med jubilanten i videovinduet under.


Annonse fra Eliteserien: