Jostein Flo fortsetter i SIF

Vi har i dag gleden av å fortelle at Jostein Flo blir værende i Strømsgodset – i ny rolle som leder for sport og spillerlogistikk.

Annonse:

Stryningen har fungert som konsulent og rådgiver for sportslig avdeling etter at han i april annonserte at han gir seg i klubben etter 25 års tjeneste – 15 av disse som sportssjef. Jostein skulle etter planen bistå med sin kunnskap frem til april 2022, før han deretter ga seg helt i Strømsgodset.

Nå er de planene endret.

Styret i Strømsgodset Toppfotball har gått i samtaler med Jostein om å fortsette i klubben, i en ny og mer spisset rolle. Tidligere denne uken signerte 56-åringen på kontrakten som innebærer at blir værende i SIF.

Jostein Flo blir leder for sport og spillerlogistikk i Strømsgodset. Det betyr kort fortalt at han skal bruke mer tid på det han er best til – forhandlinger av avtaler, kjøp og salg, forlengelser, dialog med agenter og klubber. Alt det som bidrar til å skape inntekter til klubben og et bedre økonomisk fundament. Hovedtrenerne vil rapportere til Jostein, men han vil totalt sett ha mindre personalansvar enn i sin gamle rolle.

- Styret i Strømsgodset har vært veldig samlet på at vi ønsker å ha med Jostein videre. Han er en av landets dyktigste i denne rollen, han har lang erfaring, stort kontaktnett og har over 15 år vært med å skape vekst for klubben og store opplevelser ute på banen. Nå er Jostein sulten på mer. Vi er utrolig glade for at han takket ja til å fortsette og bruke mer tid på det han er best til, sier styreleder Ann Sire Fjerdingstad.

Strømsgodset har vært en viktig del av Jostein Flos liv siden han kom hit som spiller i 1996. Han har vært med på veldig mye i Drammen, men dette er ikke en mann som er klar for å ri ned i solnedgangen riktig ennå.

- Jeg er veldig motivert for å oppnå mer med Strømsgodset. Derfor ble jeg glad da styret spurte om jeg ønsket å fortsette. Rollen min blir litt annerledes, jeg skal ha enda mer fokus på det jeg mener er mine styrker. Selve business-delen av den sportslige virksomheten. Men dette blir uansett et team-arbeid. Vi er gjeng i Godset nå som drar i samme retning, vi er dønn ærlige med hverandre, vi har tillit til hverandre og vi ønsker å bygge Strømsgodset i fellesskap. Det synes jeg er veldig inspirerende å få lov til å være en del også fremover, sier Jostein Flo.

Annonse fra Eliteserien: