EIR05795

Jostein Ekeland klar for Strømsgodset

Sandnes Ulf-kaptein Jostein Ekeland (25) har i dag signert en treårskontrakt med Strømsgodset.

Annonse:

Jostein Ekeland blir Strømsgodset-spiller fra og med 1. januar 2023. 25-åringens kontrakt med Sandnes Ulf utløper ved nyttår, og rogalendingen kommer dermed vederlagsfritt til Godset, etter å ha vært både kaptein og en virkelig nøkkelspiller på ØsterHus Arena.

Med gode prestasjoner for Sandnes Ulf har det naturlig nok også vært stor interesse fra flere klubber i Eliteserien for spilleren med 18 seriemål fordelt på de to siste sesongene i OBOS-ligaen.

Onsdag var han på plass på Marienlyst - og satte navnetrekket sitt på en avtale ut 2025-sesongen med Strømsgodset.

- Ekeland er en god spiller som kan brukes i flere posisjoner og som vil gi oss mål og målpoeng. Han har vært kaptein i Sandnes Ulf, og er en ledertype som har levert stabilt gode prestasjoner i OBOS-ligaen. Det er svært gledelig at en av OBOS-ligaens beste spillere velger Godset i konkurranse med fem andre eliteserieklubber, sier leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo.

Jostein Ekeland er en allsidig offensiv spiller som kan bekle roller både som indreløper, kant og spiss.

Aller best trives han som venstrekant og indreløper, som også er der han har figurert oftest for Sandnes Ulf gjennom en sesong der han har levert ti scoringer og seks målgivende på 28 kamper.

Tidligere har Ekeland spilt for Viking og FK Vidar - før han nå for første gang fortsetter fotballkarrieren utenfor Rogaland.

Det var også i Viking han spilte sin aldersbestemte fotball, frem til han som 19-åring byttet ut mørkeblått med rødt for spill for Vidar i PostNord-ligaen. Etter to sesonger i Vidar ble han Viking-spiller på ny, der han blant annet scoret sitt første og foreløpig eneste eliteseriemål på Lerkendal, før han ble Sandnes Ulf-spiller foran 2020-sesongen.

Og etter tre år i lyseblått er han mørkeblå igjen - denne gangen i Drammen.

Vi ønsker Jostein Ekeland hjertelig velkommen til Strømsgodset!

Kjøp sesongkort til 2023-sesongen her.

Annonse fra Eliteserien: