- Jeg gleder meg helt vilt

Henrik Pedersen ledet sin første økt med Strømsgodset i dag. Lørdag venter serieleder Molde i ilddåpen på Marienlyst. Her kan du se et lengre intervju med vår nye hovedtrener.

Annonse:

Henrik Pedersen har hatt to hektiske dager i Drammen. Torsdag morgen møtte han spillere, trenerteam, øvrige ansatte, pressen og supporterne i forbindelse med Åpen Dag.

41-åringen satt og jobbet med teamet sitt til langt utpå kveld, før han var på plass igjen på Marienlyst tidlig fredag morgen. Før treningen gikk han i detalj gjennom taktiske momenter med spillerne, før det hele ble omsatt i praksis på treningsfeltet. Henrik Pedersen ledet økten med stor innlevelse og han var godt fornøyd med hvordan spillergruppa responderte.

- Spillerne er veldig oppmerksomme og åpne for det vi har satt fokus på. De viste seg fra en god side i dag. Jeg ser dette i faser. Nå har vi en liten fase frem mot Molde hvor vi skal lære hverandre å kjenne og få inn noen få prinsipper, sier Pedersen.

- Det handler om å få et uttrykk, men også å bli effektive. Det er en grunn til at vi ligger der vi ligger og det må forbedringer til. Men det er jeg positiv til.

På kampdag lørdag har han lagt inn en ekstra økt for å bruke tiden best mulig og terpe de siste detaljene. Og klokken 18.00 er dansken klar for å lede Strømsgodset i kamp på Marienlyst.

Godset Media har tatt en lengre prat med Henrik om hvordan han har opplevd de to første dagene som SIF-trener. Det blir også prat om hvordan han ønsker at laget skal fremstå på kort og ikke minst lang sikt og hvordan han er som trener og leder.

Se intervjuet i sin helhet her:


Annonse fra Eliteserien: