Jakobs første i Godset

Jakob Glesnes banket inn sitt første Godset-mål etter å ha blitt truffet i ryggen av Eirik Ulland Andersen. Det var ikke første gang.

Annonse:

Etter kampen kunne nemlig vår kaptein avsløre at han så sent som på gårsdagens trening også ble truffet i ryggen av sin lagkamerat.

– I går ble det ikke scoring, det gjorde bare fryktelig vondt, ler bergenseren.

Det ble altså ingen scoring ut av det på gårsdagens trening, men på forsøk nummer to – i kamp – ble det scoring på vår midtstopper. Det var også hans aller første scoring i Eliteserien, og naturligvis første i Godset-trøya.

– Vi får kalle det et innøvd trekk. Det var nok ganske heldig, men det smakte fryktelig godt. Jeg traff klokkereint på ballen, og det var bra å få den i nettet.


Det var ikke bare scoringen som gledet Jakob Glesnes etter kampen. Med 4-2-seier, klatring til 10. plass og en stort sett solid gjennomført kamp var det mye å glede seg over for Godset-spillerne i kveld.

– Det var veldig gøy å spille i dag, og vi koste oss utpå der i dag. Det ser du på gutta også, mener den tidligere U21-landslagsspilleren.

Klar for sitt første derby

Denne opplevelsen skal vi nå ta med oss til torsdag, når det endelig er duket for lokaloppgjør igjen. Jakobs første derby blir også med kapteinsbindet rundt armen.

– Jeg gleder meg, for man merker at det er en kamp som betyr mye for klubben og byen. Jeg har hørt en del om historien mellom de brune og de blå, forteller han.

Han var naturligvis ikke med da et historisk hat-trick fra Marcus Pedersen sikret 4-2-seier på Isachsen stadion i 2015, men har fått se høydepunktene fra kampen etter at vi cupoppsettet ble offentliggjort.

– Det har svermet litt på Facebook, så jeg har fått det med meg, og man får litt ekstra energi av høydepunktene der, og å se hvor mye det betyr.

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 29.05.2017
Skrevet av: Sigmund Rougemont Arentz Enger (tekst) / Helge Helgesen (reporter) / Håkon Hals Hellerud (video)
Kontakt: [email protected]