_BEH6943Jack Ipalibo

Jack is back

Ipalibo Jack er endelig tilbake i fotballtrening etter en drøy måned på sidelinjen.

Annonse:

Midtbanesentralen fra Nigeria har gått glipp av de neste fem treningskampene etter å ha pådratt seg en belastningsskade i foten under treningsleiren i Tyrkia.

Jack har trent alternativt de siste seks ukene - og lagt et godt fysisk grunnlag uten ball. Men 21-åringen trenger selvsagt å komme inn i fotballtrening igjen for å være klar til seriestarten mot Viking 4. april.

Heldigvis ser det nå ut til at han på full fart tilbake. Ipalibo Jack fases nå gradvis inn i fotballtrening og responsen har vært positiv.

- Nå er foten min okay igjen og jeg er klar til å trene fotball. Jeg er veldig sulten på å spille kamper og jeg ser frem til å være med i noen av kampene før seriestarten, sier mannen som gjorde en solid inntreden i laget sist sesong.

Ipalibo innrømmer at det har vært en frustrerende siste måned, men nå ser han bare fremover.

- Jeg har jobbet hardt med vår fysiske trener og nå er formen min mye bedre, forteller Jack.

Etter at plassen ble sikret i Kristiansund i serieavslutning var Ipalibo Jack en av spillerne som jublet aller mest sammen med fansen. Han trives svært godt i klubben og er veldig tydelig på at han ønsker å bli værende. Låneavtalen ned Villareal utløper som kjent til sommeren.

- Jeg vil gjerne fortsette her. Klubben har gitt meg mange sjanser, mye oppmuntring og mye tillit. Det beste jeg kan gi tilbake er å spille videre her med full passion, sier Jack.

Han mener mye ligger til rette for at Strømsgodset kan bygge videre på fremgangen fra sist sesong.

- Jeg tror vi kommer til å prestere bedre denne sesongen. Nå har vi mye større forståelse for det vi gjør og vi kjenner hverandre bedre. Det går egentlig bedre for hver dag, sier han med et smil.

Se hele intervjuet med Ipalibo Jack her:


 

 

 

Annonse fra Eliteserien: