Isnes forlenger kontrakten

Vi har i dag gleden av å annonsere at vår hovedtrener Jørgen Isnes har skrevet under en ny avtale med Strømsgodset ut 2027-sesongen.

Annonse:

- Jeg er både stolt og ydmyk. Det trigger meg veldig til å gå videre på det vi har startet på. Jeg føler trygghet og tillit både i og utenfor klubben, og jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen, sier Jørgen Isnes etter å ha satt navnetrekket sitt på avtalen som gjør at han vil være vår hovedtrener også i årene fremover.

Se hele intervjuet med Jørgen Isnes etter kontraktsforlengelsen her:

Halvveis ut i den opprinnelige avtalen, som hadde halvannet år igjen, forlenges avtalen med to nye år, og dermed ut 2027-sesongen.

Både Jørgen Isnes og Jostein Flo forteller om raske og effektive kontraktsforhandlinger - for denne forlengelsen var rett og slett noe både klubben og hovedpersonen selv ønsket sterkt.

- Det har gått veldig raskt, egentlig. Det var en no-brainer for min egen del, innleder Jørgen.

- Vi har startet på noe, og jeg føler at alle trekker i én og samme retning. Vi ser at det fortsatt er mye å bli bedre på, og det trigger både meg og de som er rundt, både spillergruppe og ledelsen i klubben. Vi skal bli bedre, og da er vi ikke ferdige.

Leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo gleder seg over å ha med Jørgen Isnes videre på en mer langsiktig avtale.

- Jørgen er en dedikert trener som jobber hardt, og har en hunger etter fremgang i alt vi foretar oss. Han er opptatt av utvikling, og har en god innstilling til jobben som hovedtrener i Godset, sier han.

- Vi har over en lengre periode hatt en plan om å forlenge Jørgens kontrakt, og signalisert det til ham. Nå følte vi tiden var inne for å realisere det, fortsetter Flo.

Jostein Flo og Jørgen Isnes

Etter en sterk 7. plass, mye takket være en defensiv trygghet bedre enn på mange år, i hans første sesong som hovedtrener har vi fått en positiv start på år to med Jørgen i sjefsstolen.

Etter at en tredjedel av sesongen er spilt befinner vi oss på 6. plass på tabellen, og hovedtreneren ser både fremgang og videre forbedringspotensial.

- Noen steder synes jeg vi har tatt store steg over det siste halvannet året, andre steder synes jeg det har gått litt for sent, men de stegene har vi likevel klart å ta denne sesongen. Når det gjelder det som er utenfor banen, så synes jeg vi har klart å legge på litt og litt, noe som er fornuftig for å kunne bli bedre, uten at man gaper over for mye.

- Vi er på et godt sted, også ser vi i Eliteserien nå hvor tett og jevnt det er, og vi må sørge for at at disse marginene kommer på vår side. Jeg har virkelig troen på tiden som kommer. Det vil svinge litt, men vi må sørge for at de svingningene ikke blir så enorme, og det er min arbeidsoppgave.

Kjøp billett til søndagens hjemmekamp mot Odd - siste kamp før Eliteserien tar sommerpause - her:

980x300 ny.jpg
Annonse fra Eliteserien: