Ipalibo Jack ferdig i Godset

Fire år etter at han kom til Strømsgodset fra Villarreal, først på lån og deretter på permanent overgang, takker Ipalibo Jack for seg. Nigerianeren endte på 93 kamper og 8 mål i blått.

Annonse:

Se Ipalibo Jacks SIF-karriere i bilder her.

Midtbanespilleren kom til oss på lån fra Villarreal sommeren 2019, som én av hele sju signeringer på kort tid. Disse sju bidro alle sterkt til at vi med en formidabel høstsesong holdt plassen i Eliteserien etter å ha kun tatt 10 poeng på de 16 første kampene.

Sommeren etter ble låneavtalen gjort permanent, og Ipalibo Jack signerte da en treårskontrakt med Strømsgodset. Denne går ut nå i sommer, og blir ikke forlenget. I slutten av forrige uke ble partene enige om at det beste for begge parter var å avslutte avtalen tre uker før tiden, slik at Jack kan komme i gang i ny klubb umiddelbart.

Etter at Lars-Jørgen Salvesen ble solgt til Bodø/Glimt i fjor sommer har faktisk Ipalibo Jack vært den eneste av spillerne som ble hentet denne sommeren som fortsatt var i klubben - men nå er tiden inne for at også sistemann reiser videre etter fire år i blått.

Etter de 15 kampene høsten 2019 var Ipalibo Jack en viktig spiller da vi på nytt reddet plassen på slutten av sesongen i 2020. Under Håkon Wibe-Lund og Bjørn Petter Ingebretsen fikk han så en mer offensiv midtbanerolle, og scoret sju mål på 45 kamper i løpet av deres periode som hovedtrenere. 

Totalt ender Ipalibo Jack på 93 kamper og åtte scoringer for Strømsgodset. 

- Jeg føler meg beæret og privilegert som har fått være en del av en klubb som Strømsgodset. Tusen takk til alle i klubben, både ledelsen, ansatte, trenere og spillere og selvfølgelig til supporterne for støtten og kjærligheten, sier Jack.

- Nå er det på tide å ta det neste steget i karrieren. Jeg har fått mange gode minner som alltid vil være med meg, og jeg kommer til å savne dere alle. Jeg ønsker dere alt godt i fremtiden. Tusen takk, fortsetter 25-åringen.

Strømsgodset takker Ipalibo Jack for innsatsen han har lagt ned for klubben over de fire siste årene, og ønsker ham all lykke til videre i karrieren!

Annonse fra Eliteserien: