Blåtimen Kongsberg Tokmac

Inviterer 800 barn på kamp

Vår generalsponsor DNB har kjøpt opp hele 800 billetter til Vålerenga-kampen som deles ut til barn og unge fra ulike idrettslag i Buskerud.

Annonse:

DNB ønsker å bidra med sitt for å fylle Marienlyst i lørdagens viktige kamp mot Vålerenga. Derfor har vår rause generalsponsor valgt å dele ut gratis billetter til en rekke lokale idrettslag. Følgende klubber vil være representert på Marienlyst lørdag kveld:

Haugfoss, Lier, SIF, Stoppen, Konnerud, Åssiden, Torpo, Solberg, Drammen Strong, Glassverket, Vikersund, Spa/Bra, Drammens BK, Skiold, Åmot og Kongsberg.

- Som generalsponsor i Strømsgodset ønsker ikke vi å sitte stille på sidelinjen når klubben trenger oss som mest. Vi vil hjelpe til slik at vi fyller tribunene i denne viktige kampen. Det er nå Godset trenger fulle tribuner og full støtte fra alle oss som er glad i klubben. VI er med, både i medgang og motgang, sier Linn Lolland, banksjef i DNB Drammen.

Hun er spesielt glad for å kunne både hjelpe Strømsgodset og bidra til at så mange barn og unge reiser på kamp.

- I år har vi valgt å gå «all in» på én sponsorkamp. Vi ønsker å skape gode opplevelser for barn og unge i distriktet og derfor vil vi også sette opp et eget aktivitetsområde utenfor stadion, forteller hun.

Aktivitetsområdet rigges opp på fremsiden av stadion og åpner kl. 16.00. Her vil det være gratis pølser, skuddvegg, ansiktsmaling, ballongklovn og lykkehjul, for å nevne noe.

Vi ønsker alle velkommen på kamp!

Annonse fra Eliteserien: