Avsluttet uka med internkamp

Fredag møttes SIF-troppen til internkamp på Gulskogen. Det gule laget snudde kampen og vant 2-1 etter to sene scoringer signert Fred Friday og Moses Mawa.

Med treningskamp-nekt fra myndighetene ble uke fire av årets oppkjøring avsluttet med internkamp på snaue 60 minutter på Gulskogen, der det ble spilt en full 1. omgang og en kort 2. omgang. Dette for å styre spillernes belastning.

På sol- og vindfylte Gulskogen fikk de aller fleste en fin gjennomkjøring og 60 minutter i beina.

Lars-Jørgen Salvesen ga tidlig det blå laget ledelsen tidlig med en fin frisparkscoring, før han midtveis i omgangen måtte forlate banen.

Spissen har pådratt seg en kneskade som skal utredes nærmere. Han må gjennom en MR-undersøkelse før vi kan si noe mer om omfanget.

Det blå lagets ledelse sto til pause, men etter pause utlignet Fred Friday etter at et innlegg fra Kristoffer Tokstad ble headet tilbake foran mål fra Tobias Gulliksen.

Noen minutter senere, like før kampslutt, avgjorde Moses Mawa kampen med en flott avslutning i det lengste hjørnet fra 18 meter.

Se klipp fra de to siste scoringene her.

Slik var lagene:

Blått lag: Viljar Myhra (Daniel Skretteberg) - Lars Vilsvik, Sebastian Pop, Niklas Gunnarsson, Andreas Nyhagen - Simen Hammershaug, Herman Stengel, Mikkel Maigaard - Halldor Stenevik, Lars-Jørgen Salvesen (Riel Nguen), Valdimar Ingimundarson.

Gult lag: Morten Sætra - Nico Mickelson, Fabian Holst-Larsen, Ari Leifsson, Ole Kristian Enersen - Johan Hove, Kreshnik Krasniqi, Tobias Gulliksen - Kristoffer Tokstad, Fred Friday, Moses Mawa.

Nå tar spillere og støtteapparat en velfortjent frihelg før man møtes igjen på mandag til årets første økt på Marienlyst.