Inngår samarbeid med Groundhopper

Vi ønsker å belønne supportere som følger Strømsgodset i sol og snø og regnevær. Vi har derfor startet et spennende samarbeid med Groundhopper – en populær app som benyttes av fotballsupportere verden over.

Annonse:

Groundhopper er en applikasjon som er utviklet av fotballfans for fotballfans, med den hensikt å holde styr på hvilke kamper du har sett og hvilke arenaer du har besøkt. Det er også et ypperligere verktøy å ta i bruk for å konkurrere med dine venner om å besøke flest arenaer rundt omkring. Med få tastetrykk kan du finne ut hvilke kamper som går i nærheten – uansett hvor i verden du befinner deg. Du samler badger for spesielle kamper og milepæler som nås.

Se her hvordan appen fungerer:

I appen er det registrert over 40.000 baner fordelt på rundt 750 ligaer, med hovedmarkedet er Tyskland, England og Norge. Per i dag er er Signal Iduna Park i Dortmund den mest besøkte arenaen i Groundhopper-appen med 25.369 innsjekkinger.

Nå har vi i Strømsgodset gleden av å presentere en samarbeidsavtale med Groundhopper. For å markere det vil vi trekke ut tre heldige vinnere som benytter appen og sjekker inn på Marienlyst når vi møter Rosenborg fredag 1. november. De er med i trekningen av årets SIF-julegenser fra Puma.

Last ned appen her i iTunes.

Last ned appen her i Google Play.

Premierer de mest lojale

Fra neste sesong vil vi premiere supportene som har sett flest kamper – både hjemme og borte. Det vil bli utarbeidet egne Strømsgodset-badger i appen med ulike valører. Platinum for de som sjekker inn på samtlige offisielle SIF-kamper i 2020. Gull-badge er for 30 kamper, sølv for 20 kamper og bronse for 10 kamper.

Hva som blir premie på de ulike nivåene kommer vi komme tilbake til foran neste sesong. Men vi kan love dere såpass at det er verdt å laste ned Groundhopper-appen og begynne å legge inn kamper. Vi ønsker flere supportere på kamp - både hjemme og borte, enda mer engasjement rundt klubben og vi har et stort ønske om å belønne og gi litt ekstra oppmerksomhet til de som bruker mest tid på Strømsgodset og følger oss aller tettest. Vi er utrolig takknemlig for den støtten vi får.

_BEH1804GodsetUnion
Kim Underberg Rolund bruker mye tid på sitt kjære SIF og har mange registrerte stadionbesøk i Groundhopper-appen.

Groundhopper har for øvrig lignende samarbeid med Brøndy, Odense BK, Stuttgarter Kickers, Viktoria Berlin, Ham-Kam og Lillestrøm.

Slik deltar du

For å delta i konkurransen laster du ganske enkelt ned Groundhopper-appen og sjekker inn når du er på kamp. Hvis du har innstilt riktig lokasjon på din mobil, blir du spurt om å sjekke inn når du åpner appen på arenaen. Det går ikke å registrere kampen i ettertid hvis du ønsker å være med i vår konkurranse.

Men det er selvsagt fullt mulig å registrere tidligere arenabesøk i appen.

Det er for øvrig Thomas Fahle som er registrert med flest innsjekkinger på Marienlyst i appen – nærmere bestemt 453. Fahle, som følger lokalfotballen tett i Drammens Tidende og har sin egen fotballpodkast, er for en hyppig bruker av Groundhopper og ligger inne med 700 kamper.

Det samme gjelder Frode Berg – med 423 innsjekkinger på Marienlyst og en haug med arenaer på øyriket og gjerne i lavere divisjoner. En vaskeekte Groundhopper der altså.

Magnus Dahlby er tredjemann på Marienlyst-listen i appen med 381 registrerte innsjekkinger. Det er bare å ta opp kampen med disse gutta først som sist. Last ned appen i dag og kom i gang!

Annonse fra Eliteserien: