Innfører nytt billettsystem

Neste sesong går vi over til nytt billettsystem. Leverandør er TicketCo som har de fleste klubbene i Eliteserien.

Annonse:

Foran 2020-sesongen gikk Norsk Toppfotball (NTF) inn på en avtale med TicketCo som leverandør av et felles billettsysten for klubbene i Eliteserien og Obosligaen. Plattformen er fremtidsrettet, brukervennlig og sørger for en enkel kjøpsopplevelse for både klubb og billettkjøpere.

Etter tre sesonger med Hoopla som leverandør, har nå også Strømsgodset valgt billettsystemet til TicketCo. Fra 2021-sesongen vil både sesongkort og løssalgsbilletter kjøpes via denne portalen.

TicketCo har også en App-funksjon som gjør det enda lettere å kjøpe billetter digitalt. Alle som ønsker et fysisk sesongkort får selvsagt mulighet til det, men vi har et mål om at de fleste benytter den digitale løsningen.

Per nå vet vi dessverre lite om hvordan det blir med publikum på kampene neste sesong. Når det gjelder sesongkort 2021 kommer vi tilbake med egen informasjon om dette senere i desember.

Om TicketCo:

TicketCo Norge AS er datterselskap av TicketCo AS og drifter arrangørverktøyet TicketCo.

Selskapets hovedkontor er i Bergen, med avdelingskontorer i London (TicketCo UK), Stockholm (TicketCo SE) og Gdansk (TicketCo Poland). Selskapet har siden ooppstarten solgt for 2 milliarder på vegne av arrangører, tilhørende mer enn 40.000 arrangementer. TicketCo Norge AS har i dag over 2.200 aktive arrangører over hele Norge/Sverige/UK/Polen.

Annonse fra Eliteserien: