Ingeniør Ivar Pettersen opp i Gullklubben!

Det er alltid stor stas å presentere en ny gullklubb og det er ekstra stas når det er en av våre aller mest lojale partnere som tar steget opp og går for gull!

Annonse:

Ingeniør Ivar Pettersen AS er en kjent merkevare i Drammen, og har siden oppstarten tidlig i forrige århundre opparbeidet seg en meget solid posisjon som en ledende elektroentreprenør rundt Oslofjorden, i fylkene Oslo, Viken og Vestfold og Telemark. I dag teller bedriften over 220 ansatte tilknyttet kontorene i Drammen, Oslo, Sandefjord, Moss og Vikersund.

Strømsgodset er 100% avhengig av lokal entusiasme og engasjement og Pettersen har bidratt til vår satsing i snart tre fulle ti-år. Det er helt fantastisk!

— Rune Marthinsen

Hovedkontoret ligger i Drammen, og PETTERSEN har vært en helt unik trofast og lojal samarbeidspartner. Ja, Ing. Ivar Pettersen AS har stått side om side med Strømsgodset, i opp og nedturer, helt siden vi startet opp med «sponsorpakkene» tilbake i 1994!

Daglig leder Geir Ivar Pettersen; «Ingeniør Ivar Pettersen AS, elektrikerne med Pettersen på ryggen, har vært samarbeidspartner og sponsor til Strømsgodset i «alle» år. Nå har vi valgt å øke innsatsen, bli enda mer synlige, og håper på enda flere gode relasjoner i drammensområdet. Vi tror på klubben, og vi gleder oss veldig til en ny og spennende sesong!

Pettersen er en totalleverandør innenfor de fleste elektroområder, både til private og til næringslivet. Bedriften har tradisjon for langsiktighet og det viderefører vi med satsning på tidsriktige, gode løsninger i alle ledd og ikke minst i godt kvalifiserte medarbeidere.

Markedssjef Rune Marthinsen er selvfølgelig meget fornøyd med at Pettersen tar steget opp i Gullklubben; «Strømsgodset er 100% avhengig av lokal entusiasme og engasjement – spesielt i næringslivet – og Pettersen har bidratt til vår satsing i snart tre fulle ti-år. Det er helt fantastisk! Pettersen er en viktig aktør i Drammensregionen, og å ha de med på laget betyr masse for oss, og for vår mulighet til å satse mot toppen av norsk fotball» sier Marthinsen.

2100.png

 

Annonse fra Eliteserien: