Informasjon om cupfinalebilletter

Søndag 2. desember spiller Strømsgodset cupfinale mot Rosenborg. Her følger nærmere informasjon om salget og fordeling av billetter.

Annonse:

Strømsgodset har gjennom Norges Fotballforbund blitt tildelt 6700 billetter. Disse skal fordeles på supportere, samarbeidspartnere, ansatte, frivillige og andre grupper som er tilknyttet klubben. I tillegg har vi fått 200 billetter via Norsk Supporterallianse til våre supportere.

Det er naturlig nok stor interesse for billettene. Vi har har først og fremst valg å prioritere sesongkortinnehavere og de som stiller opp og bidrar for klubben i det lange løp. Vi ønsker at flest mulig av våre lojale tilhengere skal få oppleve en cupfinale på Ullevaal og har forsøkt å fordele billettene så rettferdig som mulig ut ifra det antallet billetter vi disponerer.

Slik blir fordelingen:

Sesongkortinnehavere:

Alle sesongkortinnehavere (gjelder ikke frikort) får kjøpt 1 billett pr. sesongkort. Ta med ditt sesongkort ved kjøp av cupfinalebillett.

GodsetUnionen:

Alle medlemmer i GodsetUnionen har rett på å kjøpe 1 billett hver. Ta med ditt medlemsnummer ved kjøp av cupfinalebillett.

Medlemmer av Strømsgodset Idrettsforening:

Foreningens medlemmer får rett på å kjøpe 1 billett hver. Ta med gyldig medlemskort fra minidrett.no.

Samarbeidspartnere:

Våre samarbeidspartnere får kjøpt billetter etter nærmere retningslinjer fra vår markedsavdeling. Egen informasjon blir sendt til alle samarbeidspartnere.

Handicap:

Strømsgodset disponerer et begrenset antall handicapplasser med tilhørende ledsagerplass. Ønske om HC-plass rettes til [email protected]. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder her.
NB: HC-plasser har vanlig billettpris, ledsager er gratis.

Frikort:

Frikortinnehavere (frivillige, æresmedlemmer osv.) mottar egen informasjon vedrørende billettfordeling.

VIKTIG: Dersom man tilhører flere av grupperingene over, får man uansett kun kjøpt 1 billett pr. person. Man får altså IKKE kjøpt 2 billetter selv om man feks. BÅDE er sesongkortinnehaver og er medlem i GodsetUnionen.

Fysisk billettsalg

Billettsalget av cupfinalebilletter for alle som har rett på en billett vil foregå ved fysisk oppmøte på SIF-huset på Gulskogen følgende tre dager:

Fredag 23. november Kl. 13-17

Søndag 25. november Kl. 13-17

Mandag 26. november kl. 13-20

Betaling foregår med kort og billetten mottas fysisk med en gang.
OBS: Mistet/tapt billett kan ikke reprintes.

Vi vil her sitte med lister over alle som har «rett» på å kjøpe billett. Ta også med gyldig medlemskap/sesongkort fra den overnevnte gruppen du tilhører.

Alle Strømsgodsets billetter er plassert i Bendit-svingen og koster kr. 450,-

På billettutsalget vil vi også selge vår cupfinalekolleksjon samt bussbillett for buss tur/retur Ullevaal Stadion.

Kjøpe billett for andre

Dersom du ikke selv har anledning til å møte opp på billettsalget kan noen andre kjøpe billett for deg. Vedkommende må da ha med ditt sesongkort/medlemskort og fremvise dette ved kjøpet.

Åpent salg

Alle som ikke tilhører noen av grupperingen over vil få mulighet til å kjøpe overskuddsbilletter. Antallet billetter tilgjengelig her avhenger av hvor mange av de overnevnte som benytter seg av muligheten til å kjøpe billett.

All informasjon om åpent salg kommer etter siste dag med billettsalg for ovennevnte 26. november.

NB: Vi anbefaler alle som ikke er en del av våre ordninger om å benytte seg av NFFs åpne billettsalg som åpner fredag 9. november kl. 09:00 via ticketmaster.no. Her vil NFF legge ut totalt 2500 billetter for fritt salg.

Annonse fra Eliteserien: