Slik blir cupfinalehelgen

Strømsgodset inviterer til cupfinaleshow på torget og cupfinalefrokost før det blir felles busstransport innover til Ullevaal stadion. Les mer om opplegget og meld deg på her.

Annonse:

Vi får mange spørsmål om hvilke aktiviteter som er planlagt i forbindelse med cupfinalen mot Rosenborg søndag 2. desember og ikke minst når bussene kjører til Oslo.

Selv om vi står midt i en nervepirrende serieavslutning, er det behov for å informere om cupfinalehelgen. Her følger litt mer detaljert 

Cupfinaleshow

Strømsgodset inviterer til cupfinaleshow på Bragernes torg for store og små lørdag fra klokken 13.00 til 16.00. Her vil du komme i skikkelig finalestemning med underholdning fra scenen, musikk fra C-laget og ikke minst besøk fra spillerne. Hele A-lagsapparatet tar turen innom torgscenen før de setter kursen for hotellet hvor de skal bo på i hovedstaden.

Det blir masse aktiviteter på torget, som fotballdart, ansiktsmaling, spennende konkurranser, ballongklovn, give-aways og lykkehjul. For å nevne noe. Rett etter cupfinaleshowet er ferdig inviterer Byen Vår Drammen til julegrantenning på nedre torg.

Cupfinalefrokost

Søndag morgen inviterer Strømsgodset til cupfinalefrokost hos flere av våre samarbeidspartnere. Denne frokosten er for så vel sponsorer som supportere og det vil være første mann til mølla. Prisen er 150 kroner.

Følgende samarbeidspartnere tilbyr frokost fra 08.30 til 11.00:

Brask & Bram
Dickens
Kings Arms
Skutebrygga (allerede fullt)

De som ønsker å være med på frokosten tar direkte kontakt med de nevnte utesteder.

Busstransport

Etter av frokosten avsluttes blir det felles busstransport til Ullevaal. Bussene går fortløpende fra Bragernes Torg ved Torgscenen og Strømsø Torg ved veivesenet mellom klokken 11.00 og 11.30. Det er retur fra Ullevaal etter kampen.

Bussbillett koster 250 kroner og kjøpes ved å trykke på denne linken.

Supporterkolleksjon

Det er ingen cupfinale uten skjerf, lue og en skikkelig finalekolleksjon. På bildet ser du hva vi kan tilby:

Alt dette kan nå kjøpes på G Sport Gulskogen, med unntak av nisselua som ikke er på lager riktig ennå. Cupfinalekolleksjonen kan også kjøpes på SIF-huset de tre dagene vi selger billetter.

Fredag 23. november Kl. 13-17
Søndag 25. november Kl. 13-17
Mandag 26. november kl. 13-20

Andre arenaer for å kjøpe kolleksjonen:

På Bragernes Torg 1. desember under cupfinaleshowet, på Bragernes torg 2. desember før bussavgang og utenfor Ullevaal stadion før kampstart.

Deler av kolleksjonen kan også kjøpes hos G-max CC og G-max Buskerud Storsenter.

Annonse fra Eliteserien: