HP foran møtet med VIF

Hør hva Henrik Pedersen har å si foran søndagens hjemmekamp mot Vålerenga.

Annonse:

Strømsgodset leverte den beste kampen for sesongen mot Bodø/Glimt mandag, til tross for at gjestene tok med seg alle poengene hjem. Prestasjonene var likevel en bekreftelse på vi har brukt sommeren godt, at spillestilen til Henrik Pedersen sitter stadig bedre og at de nye spillerne har løftet kvaliteten og nivået i hverdagen. De har også integrert seg godt i gruppa på kort tid.

- Uttrykket vårt var riktig bra og generelt spiller vi en riktig god kamp. Folk var begeistret og det er jo deilig. Nå skal vi ta neste skritt, så vi ikke kun begeistrer, men også vinner fotballkamper. Da er det to ting som er avgjørerende: Det er hva vi gjør når vi taper ballen og at vi blir enda dyktigere til å spille oss til større sjanser, sier Henrik Pedersen.

Vi møtte treneren i livesending på Facebook etter fredagens trening. Se hele sendingen her:

Søndag venter Vålerenga i en tøff kamp på Marienlyst. Møtene med Oslo-klubben skaper alltid en ekstra intensitet både på banen og tribunen.

- Jeg forventer enda en spennende oppgave. Jeg synes VIF er et spillende lag. De har en tydelig måte å gjøre tingene på. De har en klar defensiv struktur og veldig hurtig på omstilling når de står litt lavere i banen, sier Pedersen.

Marienlyst-publikummet likte det de så av Godset mot Bodø/Glimt. Nå handler det om å gi publikum enda litt mer og tre utrolige viktige poeng.

- Vi ønsker alltid å gi publikum en god opplevelse. For å gi dem det skal vi ha fokus på vår opptreden og det skal vi skal gjøre mer av. Vi skal bli enda dyktigere i vårt press-spill, vi skal bli enda dyktigere til å spille fremover når vi erobrer ballen, vi skal bli enda dyktigere i å forsvare et mål, vi skal bli enda dyktigere når vi er på ballen. Vi skal bli bedre på alle de handlinger som øker sannsynligheten for å vinne. Det er det vi har 100 prosent fokus på og med det håper jeg at vi kan inspirere publikum på søndag, sier Henrik Pedersen.

Kjøp billetter til kampen her.

Annonse fra Eliteserien: