HP: Det blir en intensiv kamp

Hør hva Henrik Pedersen har å si foran søndagens kamp mot Start på Marienlyst.

Annonse:

Etter en landslagspause er det endelig klart for en ny serierunde i Eliteserien. Start, som ligger fem poeng bak oss på tabellen, kommer til Marienlyst og da sier det seg selv at dette er en viktig kamp. Med seier kan vi ta et langt skritt bort fra bunnnstriden.

- Jeg tror det venter oss enda en intensiv kamp. Start er et fysisk sterkt lag som er dyktig til et direkte spill, men også mange spillvendinger og innlegg. Det er faktisk det laget i ligaen som har slått flest innlegg. Andreballer, masse innlegg og mye intensitet blir nok et bilde på kampen, sier Henrik Pedersen.

- Vi har fem uavgjorte på rad. Hva skal til for at vi bryter gjennom og bikker dette i vår favør og ta de trepoengerne vi trenger?

- Vi skal fortsette med å prestere som vi gjør. Vi ser på alle statistikker at vi er riktig godt med i de forskjellige fasene av spillet. Jeg kan se at vi fysisk blir sterkere og sterkere, taktisk blir vi bedre og bedre og vi trener mer på å få avsluttet kampene. Jeg er nå ganske rolig på at det skal lykkes. Fortsetter vi med det her så blir vi belønnnet med flere trepoengere.

Se hele intervjuet med HP her:


Annonse fra Eliteserien: