Høysesong i Talentgården

Mens snøen ligger tett på bakken, er det full aktivitet og høysesong på den grønne matta inne i Talentgården. Selv om aktivitetene begynner å fylle seg opp, er det fortsatt ledige plasser på våre tilbud Fotballakademiet (FA) og Jentecamp 2023. Les mer om tilbudene her.

Annonse:

Fotballakademiet (FA)

Fotballakademi er et tilbud for alle jenter og gutter, født fra 2015-2008. 

Trener Ståle og Keerat med en gjeng på FA
Trener Ståle og Keerat med en gjeng på FA

Fotballakademiet er åpent for alle, uavhengig av ferdigheter, men det forventes god oppførsel og en interesse for å spille fotball. Vi er ingen oppbevaringsinstans, men en trygg og god plass for utvikling av fotballferdigheter og sosiale relasjoner.

Fotballakademiet har tilholdssted på Talentgården. Her har vi glimrende lokaler med innendørs fotballhall og trygge omgivelser!

Visste du at: 

  • Om en spiller har gått gjennom hele FotballAkademiet fra 7-12 år, vil spilleren i snitt ha 756 treningsøkter. Dette tilsvarer over 1228 timer med fotballtrening.
  • Øktene på FA kommer i tillegg til egentrening og trening/kamp i egen klubb.
  • At 64 spillere fra 2015 til i dag har tatt videre steg fra FA og oppover i Strømsgodset Toppfotball systemet (utviklingsavdeling og A-lag)
  • At 5 spillere i dagens A-stall har lang fartstid som deltager på FA: Ole Enersen, Albert Thorsen, Eirik Blikstad, Fabian Holst-Larsen og Andreas Skjold. 

Les mer om FA i vår informasjonsbrosjyre her

Se priser og meld deg på FA her

Jentecamp 2023

I 2023 tilbyr vi et spennende produkt for alle jenter som er glad i å spille fotball! I høst har vi gjennomført 2 jentecamper med stor suksess. Begge har vært fullbooket!

Tilbakemeldingene er at jentene synes det er veldig motiverende og morsomt å samles med andre jenter fra andre klubber for å spille fotball, utvikle seg og knytte bånd gjennom Strømsgodset Toppfotball sin jentesatsing. 

Dette ønsker vi nå å ta et hakk videre. Vi lanserer derfor en «jentecamp-pakke». Jentecampen er for jenter født i 2015-2009 og går over flere helger i vår og høst.

Les mer om opplegg, pris og påmelding her

Topp stemning på jentecamp i Talentgården
Topp stemning på jentecamp i Talentgården

 

Les om alle tilbud i Talentgården her

Annonse fra Eliteserien: