Hove tilbake for fullt

Johan Hove har ikke vært i aksjon i våre to første treningskamper grunnet en vond ankel, men er nå tilbake for fullt og gleder seg til å bidra i søndagens treningskamp mot Fredrikstad.

Annonse:

På grunn av den vonde ankelen har vårt medisinske team vært forsiktig med å slippe Johan Hove tilbake til fotballtrening, og midtbanespilleren har jobbet seg tilbake på styrkerommet i de første ukene der resten av spillergruppa har hatt fellesøkter ute på feltet.

Tirsdag kunne han endelig snøre på seg fotballskoene og ta del i aktiviteten ute på Marienlyst, og på søndag får han sine første kampminutter i årets oppkjøring. 

- Det har vært deilig å snøre på seg fotballskoene igjen og være sammen med gutta, sier 20-åringen fra Sogndal.

I det som var et sjeldent skadeopphold for Johan fikk han også muligheten til å observere deler av de første treningene under hovedtrenerduoen BP og Wibe fra tribuneplass, og han er positivt innstilt til det han har sett.

- Gutta er spillesugne, og jeg ser masse smil. Det ser kjekt ut å spille for Godset nå, og det er det også. Det gjelder bare å få det ut på banen også, men det er jeg trygg på at vi kommer til å klare.

Se hele intervjuet med Johan Hove her.


Annonse fra Eliteserien: