Hove og Stenevik gjester Godset-podden

I ukens podcast forteller Johan Hove og Halldor Stenevik om EM-suksessen med G19-landslaget, om forventningene til 2019-sesongen med Godset og løst og fast om tilværelsen i Drammen.

Annonse:

Tidligere denne uken var Johan og Halldor med på å spille det fremgangsrike G19-landslaget til sommerens EM-sluttspill etter sterke seire mot Kroatia og Tyskland. I podcasten forteller ungguttene hvordan de opplevde gruppespillkampene i Split og hvorfor det norske laget hever seg så godt internasjonalt.

Men med få dager til seriestart ble det naturligvis også en del snakk om Strømsgodset og 2019-sesongen. Johan håper og tror at publikum vil få se et mer aggressivt og fysisk SIF-lag denne sesongen, noe han selv skal bidra med. 

I siste halvdel av episoden tar programlederne Magne Jordan Nilsen og Geir Amundsen en aldri så liten statusrapport på Eliteserien før det hele braker løs.

Hele sendingen - og alle de 47 andre - ligger som vanlig tilgjengelig i iTunes, Spotify og SoundCloud. Last ned enkeltepisoder eller gjør simpelthen som en rekke andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien: