_BEH8203  Henrik Pedersen

Jostein og Henrik i Godset-podden

Jostein Flo og Henrik Pedersen er gjester i årets første episode av Godset-podden.

Annonse:

2020 ble et utfordrende år på mange måter, men det endte heldigvis godt. Strømsgodset går løs på den 15. strake sesongen på øverste nivå i norsk fotball og er nå en av klubbene med flest sammenhengende sesonger i Eliteserien. Kun Rosenborg og Vålerenga har flere enn oss.

Arbeidet med å analysere hva som var bra i fjor og hva som førte oss ned i bunnstriden er gjort. I denne episoden går Henrik Pedersen nærmere inn på de harde fakta. Han forteller detaljert om hva Strømsgodset må bli bedre på for å unnngå en ny sesong med kniven på strupen og hvordan vi skal gjøre dette. Han er også tydelig på at det er mye positivt å bygge videre på og at klubben skal holde fast ved strategien som man nå styrer etter. Denne går kort fortalt ut på å bygge klubben steg for steg, både sportslig og økonomisk, ved å satse på unge, sultne spillere med stort utviklingspotensial som igjen skal gi merverdi. I podcasten er Henrik Pedersen også tydelig på at han synes spillerne får altfor liten respekt for den jobben de legger ned i hverdagen.

Sportssjef Jostein Flo får spørsmål om hvordan SIF nå jobber med spillerlogistikken. Han forteller om interesse i markedet for egne spillere og intensjonen om å forsterke laget i noen posisjoner - innenfor klubbens rammer. 

På Facebook og Twitter utfordret vi fansen til å sende inn spørsmål til duoen og de svarer etter beste evne på det som kom inn.

Hele sendingen varer i 1 time og 35 minutter og ligger tilgjengelig på Spotify og iTunes. Det er med andre ord mer enn nok å absorbere for alle som er opptatt av Strømsgodset. Last ned enkeltepisoder eller gjør som en rekke andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien: