Her er det nye fysio-teamet

Tom Arild Wike fra Drammen Sportsklinikk er tilbake som hovedansvarlig for fysioterapi og behandling av A-lagsspillerne i SIF. Med seg i teamet får han Erik Walcott og Jens Henrik Gjørven.

Annonse:

Bildetekst: Erik Walcott (t.v.), Tom Arild Wike og Jens Henrik Gjørven (t.h.)

Etter åtte års tjeneste i Strømsgodset valgte fysioterapeut Marius Hoel å gi seg ved utgangen av forrige sesong til fordel for studier. Nå er det klart at Drammen Sportsklinikk overtar ansvaret for den daglige behandlingen og oppfølgingen av spillerne.

Den rutinerte osteopaten Tom Arild Wike vil lede teamet, assistert av Erik Walcott og Jens Henrik Gjørven. De to sistnevnte har sin bakgrunn fra fotballen, Walcott har blant annet spilt for Strømmen og Grorud. Gutta er nye på sportsklinikken og gleder seg til å komme i gang i Godset.

Wike vil fungere i 100 prosent stilling, mens Walcott og Gjørven har 50 prosent hver seg. Wike hadde tilsvarende rolle i Strømsgodset i 2015 og 2016 og kjennner sånnn sett både klubben og toppfotballen godt.

- Vi skal være et samlende team rundt gutta i det skadeforebyggende arbeidet, i behandling og tilbakeføringsfasen. Vi skal håndtere skadene når det skjer, men også være gode på skadeforebyggende tiltak sammen med fysisk trener Aaron Horne. Jeg har satt sammen et team med gutter som har god kompetanse og stor drivkraft for det de driver med, sier Tom Arild Wike.

Drammen Sportsklinikk ble stiftet tilbake i 2005 og utviklet spesialkompetanse på idrettsskader. De har i flere perioder vært inne i Strømsgodset og holder til i 3. etasje på idrettens hus (Marienlyst).

- Vi skal jobbe fra lokalene til Strømsgodset, men har ulikt utstyr her på klinikken som kan brukes, som ultralyd og trykkbølgebehandling. Vi har også et samarbeid med Olympiatoppen. Vi står ganske sterke, sier Wike.

Sportssjef Jostein Flo gikk raskt i samtale med Wike og sportsklinikken da det ble klart at klubben måtte gjøre endringer i fysioteamet. Han er veldig komfortabel med løsningen de nå har landet på.

- Vi søker alltid lokal kompetanse på fysioterapi og vi vet hva Drammen Sportsklinikk står for. Tom Arild kjennner klubben godt, han har lang erfaring og god kunnskap om hva som kreves i toppfotballen og han har en tydelig stemme. Vi ønsker også Erik og Jens Henrik velkommen til klubben. Vi er veldig fornøyd med denne løsningen, sier Flo.

Annonse fra Eliteserien: