Her er årets unge spiller

Vår mangeårige samarbeidspartner Aass Bryggeri har kåret Andreas Hoven (19) til årets unge spiller i Strømsgodset.

Annonse:

Strømsgodsets lojale samarbeidspartner Aass Bryggeri setter hvert år opp en pris til årets unge spiller. Prisen går til den unge spilleren som har tatt størst steg og vist mest fremgang i A-stallen gjennom sesongen.

Årets pris går til Andreas Hoven. 19-åringen fra Drammen har hatt en flott utvikling gjennom denne sesongen, og høydepunktet kom da han fikk 45 minutter i hjemmekampen mot seriemester Rosenborg.

Andreas fikk utdelt prisen av sportssjef Jostein Flo og regionssjef i Aass, Bjørn Tore Nordahl, i pausen av søndagens kamp mot Brann. Med utmerkelsen følger også med en gavesjekk på 20.000 kroner.

- Dette synes jeg er veldig hyggelig og inspirerende. Jeg takker Aass for prisen og vil også takke lagkompisene mine for den fremgangen vi har hatt denne sesongen, sier Andreas.

_K8A5690Andreas Hoven
Andreas Hoven i kamp mot RBK tidligere i år.

Sportssjef Jostein Flo skryter av 19-åringen og mener han har utviklet seg i riktig retning denne sesongen.

- Andreas har definitivt potensial til å ta steget inn på A-laget. I år har han vist en fin utvikling og han kommer stadig nærmere, men det er samtidig viktig å være tålmodig. Det gjelder å jobbe hardt hver eneste dag, sier sportssjefen.

Andreas Hoven har vært inne i Godset-systemet siden han var 14 år, og han har flere aldersbestemte landskamper. Tidligere i år forlenget han kontrakten ut 2018-sesongen.

- Vi i utviklingsavdelingen synes det er veldig inspirerende og motiverende at et lokalt talent som Andreas går hele veien fra klubbens Eliteakademi til å bli årets unge spiller i Strømsgodset. Fremover skal jobbe knallhardt for å utvikle flere lokale gutter som går den samme veien, sier utviklingsleder i Godset, Lage Sofienlund.

Annonse fra Eliteserien: