Henrik P. gjester Godset-podden

I denne episoden av Godset-podden blir vi bedre kjent med Strømsgodsets nye hovedtrener Henrik Pedersen.

Annonse:

Den 41 år gamle dansken har på kort tid satt seg i respekt innad i klubben og strammet skruen på flere områder. Henrik Pedersen er ytterst takknemlig over å få være i Strømsgodset og han vil at den holdningen skal gjenspeile alle spillere, trenere og ansatte i klubben.

I denne podcasten forsøker vi å bli litt bedre kjent med Henrik. Både som trener, leder og menneske. Vi kommer innpå inspirasjonskildene hans, det som har formet ham som trener og hvordan hans fotball- og ledelsesfilosofi har vokst frem. Og ikke minst hvordan han jobber med å implementere dette i klubben.

Henrik Pedersen tenker langsiktig med Strømsgodset. Han har planer om å være her en stund og har allerede startet arbeidet med å bygge opp et fundament og en solid kultur. Samtidig ligger Strømsgodset sist på tabellen, en situasjon han har den største respekt for. Vi spør om dette påvirker måten han jobber med spillerne og hvorvidt han må gjøre ting annerledes.

Vi kommer også inn på hva Henrik ser etter når han setter sammen en spillerstall og leter i markedet etter nye spillere. Han er blant annet veldig opptatt av det vi i Norge kaller spisskompetanse og riktig mentalitet.

Hele sendingen ligger nå tilgjengelig i iTunes, Spotify og/eller SoundCloud. Last ned enkeltepisoder eller gjør simpelthen som en rekke andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien: