20240509-EIR05297Strømsgodset Kamp CUP 2024-04-28 SIF-LSK 3-4

HELE STADION 100 KR.

Til kampen mot FK Haugesund mandag 20. mai trøkker vi til med billettpris til kr. 100 på hele stadion! Jenter, gutter, unge og gamle - nå samles vi om å lage en skikkelig ramme rundt neste hjemmekamp i Eliteserien.

Annonse:

Til tross for en god start på årets Eliteseriesesong, har vi de siste tre kampene røket på knepne tap i henholdsvis serien og cupen. Vi vet at et samlet Marienlyst-pulbikum kan være avgjørende for å bikke kamper i vårt favør, og derfor trøkker vi nå til med å tilby hele stadion for kr. 100,- til neste hjemmekamp: 

Strømsgodset - FK Haugesund, mandag 20. mai (2. pinsedag) kl. 17:00

Kun én pris

Uansett hvor på stadion du vil sitte, uansett hvor ung eller gammel du her, så betaler du 100 kr. billetten. Vi trenger et hjemmepublikum som er samlet rundt klubben og som møter opp og bidrar fra tribunen når vi spiller hjemmekamper. Inviter med deg tanter og onkler, barn og barnebarn, naboer og kollegaer, så skal vi sammen bidra til å gjøre Marienlyst til et fort. Ditt oppmøte teller!

Kjøp billett allerede nå - de beste plassene går først!

KJØP BILLETT HER

Har du allerede kjøpt billett?

Dersom du allerede har kjøpt billett til fullpris, ta kontakt med [email protected] og oppgi om du ønsker refusjon av mellomlegget, eller om du evt. ønsker flere billetter som kompensasjon. 

815x315.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: