Hele Drammen på kamp

Strømsgodset ønsker å fylle Marienlyst i søndagens kamp mot Molde. Nå reduseres billettprisen til 99 kroner på alle tribunene!

Annonse:

Vi går inn en avgjørende fase av sesongen med åtte kamper igjen å spille. Fire av disse på hjemmebane. Godset ligger utsatt til på tabellen, men med hjelp av publikum skal klatre bort fra bunnstriden. GodsetUnionen har allerede startet mobiliseringen og nå håper vi resten av Drammen følger etter.

Mot Molde søndag ønsker vi å fylle Marienlyst. Vi håper det blir en klassisk høstkamp med elektrisk stemning og stor nerve på stadion. Vi vil at fansen skal hjelpe spillerne frem til tre viktige poeng.

Dette tar klubbledelsen nå konsekvensene av og senker billettprisen til 99 kroner på hele stadion.

Sportssjef Jostein Flo, arr.sjef Ståle Gundersen, privatmarkedssjef Signe R. Engelund og hovedtrener BP Ingebretsen vil se DEG på kamp til helgen.
Sportssjef Jostein Flo, arr.sjef Ståle Gundersen, privatmarkedssjef Signe R. Engelund og hovedtrener BP Ingebretsen vil se DEG på kamp til helgen.

- Vi ønsker å gjøre dette nå for å trekke til oss mest mulig folk i en veldig viktig kamp for klubben. Et Marienlyst med fulle tribuner gir en optimal kampfølelse og kan være avgjørende for å bikke kampen i vår favør. Det har vi sett før. Ved å kjøre samme, rimelig pris på hele stadion, håper vi å få med oss hele Drammen på kamp, sier privatmarkedssjef Signe Rismyhr Engelund.

Har du allerede kjøpt billett til fullpris; ta kontakt med [email protected] så håndterer vi de manuelt.

Signe håper virkelig alle blå hjerter mobiliserer og blir med på et felles krafttak på Marienlyst søndag kveld. 

- Vi vet at mange er glad i Strømsgodset, og nå trenger vi publikum som mest, sier hun.

Sportssjef Jostein Flo er ikke i tvil om at et fullsatt og entusiastisk hjemmepublikum vil øke sjansene for seier. Han appellerer til klubbfølelsen, kjærligheten og lidenskapen for Strømsgodset. Han vet hva våre supportere er i stand til på sitt beste.

- Vi har et fantastisk publikum i Drammen og de som møter opp på kamp støtter oss alltid. Slik har det også vært i år, til tross for at vi sliter. Nå håper jeg at vi alle kan samle oss i motgangen og bidra til et felles løft, sier sportssjefen.

Billetter til kampen kjøpes her.

Som et ledd i mobiliseringen oppfordrer GodsetUnionen til oppmøte på GU-tribunen senest klokken 17.15 søndag og senest 17.45 for resten av stadion. Avspark er klokken 18.00

«Vi samler så troppene og mobiliserer til hjemmekampen mot Molde. Vi ønsker en stappfull og kokende GU-tribune, og naturligvis et fullsatt stadion, spesielt nå som Strømsgodset trenger hjelp. Hvor kult hadde ikke det vært å vise resten av fotball-Norge hva vi Drammensere er bygd av?», skriver GodsetUnionen på sin hjemmeside.

IMG_9108
Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 18.09.2018, oppdatert: 20.09.2018
Skrevet av: Godset Media