Har solgt 2300 sesongkort

Seks uker før seriestart har 2300 supportere og samarbeidspartnere kjøpt sesongkort på Marienlyst.

Annonse:

Strømsgodset går løs på den 15. strake sesongen på øverste nivå i norsk fotball. Det er fremdeles usikre tider på grunn av Korona-pandemien, men vi ser likevel lys i enden av en tunnel som har vært ganske så mørk til tider.

Vi gleder oss over at mange er med oss videre og fornyer sesongkortene sine. Strømsgodset er utrolig takknemlig for denne lojaliteten. Vi nærmer oss 1200 solgte sesongkort i privatmarkedet, mens vi havner på rundt 1100 kort i bedriftsmarkedet. I sum vitner dette om stor interesse rundt klubben, tross pandemi og motgang de siste årene.

I disse dager signeres flere viktige partneravtaler. Alle de ti største samarbeidspartnerne i SIF-lauget har forlenget kontrakten og de aller fleste i Gullklubben (nest høyeste nivå) er med videre. I det hele tatt mye positivt i en utfordrende tid.

2021 skal bli året hvor vi får et felles løft – hvor Strømsgodset starter klatringen på tabellen og supporterne våre tar Marienlyst tilbake.

KJØP SESONGKORT HER!


Seriestarten i Eliteserien er 5. april. Vi spiller årets første hjemmekamp mot regjerende seriemester Bodø/Glimt lørdag 10. april. Deretter går det slag i slag med spennende hjemmekamper mot Vålerenga, Mjøndalen og Sarpsborg 08 (16. mai).

Alle som kjøper sesongkort vil få muligheten til å få refundert verdien av det antallet kamper man eventuelt går glipp av på grunn av Korona-begrensninger. Mister du eksempelvis de tre første kampene, kan du få refundert verdien av disse. Det er med andre ord liten risiko å kjøpe sesongkort nå, selv om det er usikkert hvor mange tilskuere som slipper inn når serien starter.

Vi minner også om alle fordelene du får som sesongkortinnehaver på Marienlyst. Flere av våre samarbeidspartnere tilbyr faste rabatter og spesialtilbud.

Les mer om fordelsprogrammet her.
 

 

Annonse fra Eliteserien: