- Gutta jobbet steinhardt

BP Ingebretsen hyllet arbeidsinnsatsen og lagmoralen etter 1-1 i Bergen.

Annonse:

- Selv om vi henger i tauene i 2. omgang så gjør alle jobben sin. De kriger og slåss til siste slutt og backer hverandre utpå der. Jeg så ikke noe negativt kroppsspråk og gutta jobber steinhardt for hverandre og for klubben, sier hovedtreneren.

Han er den første til å innrømme at det ikke så spesielt pent ut i 2. omgang. Godset mistet ballen for enkelt og som følge av det ble laget fryktelig baktunge. Men de utviste en formidabel innstilling og klarte å justere seg inn de siste 20 minuttene.

- Disiplin. Det var det eneste vi snakket om i pausen. Vi måtte holde disiplin hele veien ut og det klarte vi. Det er helt nydelig å få med seg ett poeng fra Bergen og jeg er veldig glad for at vi står frem som et kollektiv igjen. Da har vi kommet et stykke på vei, sier BP.

Se høydepunktene her:


Ideelt sett skulle vi holdt ballen mer i laget og straffet Brann på overganger også etter hvilen, slik som i 1. omgang.

- Vi mistet ballen for lett etter pause. Der er vi ikke gode nok ennå på bortebane og det skal vi hjem å trene på. Men vi må samtidig erkjenne at dette er en tøff bortekamp som krever kynisme og duellstyrke, sier BP.

De første 45 minuttene var bortimot perfekt gjennomført. Vi skapte to store sjanser, hvorav den ene resulterte i scoring. Brann kom til én stor sjanse, men ut over det hadde vi god kontroll. Spesielt Jakob Glesnes, Lars Sætra og Yacouba Sylla renset unna godt da Brann pumpet ballen inn i feltet.

- Det ble ikke like pent i dag, men det viktigste var å få med poeng hjem. Jeg synes vi viser sterk lagmoral i dag og vi forsvarer oss godt gjennom hele kampen, sier kaptein Jakob Glesnes.

Annonse fra Eliteserien: