GU-tribunen for 100 kr

Strømsgodset og GodsetUnionen mobiliserer før kampen mot Rosenborg. Vi kjører derfor hele GU-tribunen til kr. 100,- til denne kampen!

Annonse:

⚽️  Strømsgodset - Rosenborg, Søndag 8. mai kl. 18:00 ⚽️

Det er duket for storkamp i Drammen når Rosenborg gjester Marienlyst på søndag. Erfaringsmessig er kampene mot Rosenborg på Marienlyst både tette, jevne og målrike. Og det er ingen grunn til å tro at søndagens oppgjør ikke skal bli det samme. 

For å mobilsere ekstra rundt kampen ønsker vi samme med GodsetUnionen å tilby felt I og J på Kiwi-tribunen for bare 100 kroner! Enten du står fast med GU, eller har lyst til å prøve for første gang, så er dette muligheten!

Leder i GodsetUnionen, Truls Waaktaar Schøne maner til kamp fra tribunen:

- Strømsgodset trenger GodsetUnionen på søndag. Starten på sesongen har kanskje vært seig, og vi trenger en opptur! Den oppturen skal GodsetUnionen bidra med å skape som 12 mann. Bli med på stadion og syng deg hes for Strømsgodset!

Rosenborg fyller opp bortefeltet, så det blir gode dueller både på banen og på tribunen på søndag. Bli med å støtte gutta i 90 minutter - vi sees på stadion!

Billett kjøper du her

NB: dersom du allerede har kjøpt billett på GU-feltet sender du en mail til [email protected] med navn og kontonummer, så får du refundert mellomlegget

Annonse fra Eliteserien: