GU mobiliserer til helgens kamper

GodsetUnionen har satt opp buss både til eliteseriekampen mot HamKam på lørdag og siste serierunde for Team SIF mot Gjelleråsen på søndag.

Annonse:

På lørdag spiller vi vår nest siste bortekamp for sesongen når vi møter HamKam på Briskeby for første gang siden 2008. Med andre ord vil dette for mange bli en «ny» bane, og GodsetUnionen håper å få samlet et solid antall drammensere og Strømsgodset-tilhengere på tribunen.

GodsetUnionens busstilbud til Hamar koster 200 kroner tur/retur. Avreise fra Drammen er 12:00, mens forventet hjemkomst er rundt 22:00. Les mer om tilbudet og meld deg på bussen her.

På Briskeby er våre supportere plassert på felt C. Dersom du blir nødt til å skrive inn promokode er denne «Godset22».

Kjøp billetter til bortefeltet her.

Team SIF kjemper om opprykk

Det tilhører sjeldenhetene at det settes opp buss til Team SIF sine bortekamper, men på søndag spilles en kamp noe utenom det vanlige. Våre rekrutter topper avdelingen i Norsk Tipping-ligaen foran siste serierunde, på målforskjell foran søndagens motstander Gjelleråsen.

Det er med andre ord duket for en ren seriefinale i siste runde. Med seier eller uavgjort på Li kunstgress på søndag rykker Team SIF opp til PostNord-ligaen.

Kampstart på søndag er 13:00, og avreise fra Drammen er 11:30. Prisen er 100 kroner tur/retur. Les mer om tilbudet og meld deg på bussen her.

Annonse fra Eliteserien: